Hafta içi her sabah TV8 ekranlarında seyirci ile buluşan 2. Sayfa programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in yolları, haklarında çıkan dolandırıcılık iddialarının ardından ayrılıyor.

Geçtiğimiz günlerde bir magazin programında, 'manav' kod adıyla iki kişiden bahseden şarkıcı İrem Derici, yaşça biri büyük biri küçük olan iki ismin arasının bozuk olduğunu, birinin diğerini dolandırdığını ve Amerika'ya yerleşme planları olduğunu söylemişti.

Bunun üzerine Derici'nin anlattığı hikayenin, 2. Sayfa programının sunucuları Müge ve Gülşen hakkında olduğu düşünülmüştü. Müge'nin 55, Gülşen'in ise 46 yaşında olması ise iddiaları güçlendirmişti.

Kızılcık Şerbeti 3. Sezon tanıtımı izle, Kızılcık Şerbeti fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 3. Sezon tanıtımı izle, Kızılcık Şerbeti fragmanı izle

İki sunucu, yayın esnasında bu iddialara cevap vermiş, ''Biz iftiralara o kadar alıştık ki artık üzerimizde durmuyor. 18 yıldır hakkımızda neler çıktı neler...'' demişlerdi. İki arkadaşın iddiaları yalanlamasına rağmen, yollarının ayrıldığı öne sürüldü.

Medya Radar'ın haberine göre, 2. Sayfa programı 29 Aralık 2023 Cuma günü son bölümüyle ekranlara veda edecek. Ardından 2 Ocak 2024 Salı günü TV8 ekranlarında yeni bir magazin programı başlayacak. Müge Dağıstanlı, yeni programda sunuculuk yapacak fakat Gülşen Yüksel programda yer almayacak.

Programdan ayrılmak istediğini söylediği belirtilen Yüksel'in yerine gelecek isim ise Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu olacak. Programın adının da değişeceği ve 'Aramızda Kalmasın' olacağı aktarıldı.

Kaynak: Medya Radar