Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 2 Mayıs Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

Sıla Türkoğlu alkollü araç sürerken yakalandı Sıla Türkoğlu alkollü araç sürerken yakalandı

1 Mayıs Müge Anlı: Gökmen Kaya'nın evinde ve aracında Nuran Şahin'e ait iz bulundu mu? 1 Mayıs Müge Anlı: Gökmen Kaya'nın evinde ve aracında Nuran Şahin'e ait iz bulundu mu?

Gökmen Kaya'nın evinde ve aracında Nuran Şahin'e ait iz bulundu mu?

Nuran Şahin ortadan kaybolduktan 2 gün sonra kaybolan ve Nuran Şahin'in kaybından sorumlu tutulan Gökmen Kaya'dan haber alınamıyor. Nuran Şahin ve Gökmen Kaya'nın çocukları Müge Anlı stüdyolarında kendilerinden bir iz arıyor. Müge Anlı, önceki gün Gökmen Kaya'nın Nuran Şahin'i kasten öldürme suçundan arandığını açıklamıştı. Dün Gökmen Kaya'nın evinde ve aracında Nuran Şahin'e ait iz arandı. Alınan parmak izleri, DNA örnekleri ve diğer deliller incelemeye alındı.

"Gökmen Kaya'nın kaybı da şüpheli"

Nuran Şahin'in kaybolduğu gün 2 ayrı erkekle otel kaydı olduğunu açıklayan Müge Anlı, 33 L 6096 plakalı motosikletiyle kaybolan Gökmen Kaya'nın da kaybını şüpheli bulduğunu açıkladı.

Müge Anlı, Nuran Şahin'n Dursun Ali Çelik ile buluştuğunu ve Nuran Hanım'ın arkadaşı Zeynep Hanım'ın bildiklerini doğru ve tam anlatmadığını süşündüğünü söyledi.

Müge Anlı, Nuran Şahin'in eş Mustafa Bey eşinin kaybolduğu gün ne yaptığını, nerede olduğunu sordu. Ancak Nuran Şahin'in eşi eşinin kaybolduğu güne dair bir şey hatırlamadığını söyledi. 

Yayına bağlanan bir kadın, "Dursun Ali ile Mustafa Bey'in iş birliği yapıp önce Nuran Hanım'ı öldürüp uçurumdan attığı, daha sonra Gökmen'i de öldürüp uçurumdan attığı konuşuluyor. Böyle bir söylenti var" açıklamasında bulundu. 

Muhabir: Deniz Dalgıç