2 Mayıs Survivor'da yeni takımlar belirlendi. Acun Ilıcalı oyun öncesi acil durum konseyini topladı. Ilıcalı, kırmızı takımdan bir erkek yarışmacının mavi takıma geçeceğini söyledi. Ilıcalı, Aleyna, Nagihan ve Nefise'nin Yunus Emre'yi şikâyet ettiklerini bu nedenle Yunus Emre'nin mavi takıma geçeceğini duyurdu.

Konseyde Nagihan ile Yunus Emre arasında tansiyon yükseldi. Söz alan Nagihan, "Şimdi hiç bilinmeyenleri burada konuşmak zorundayım çünkü bir tarafta Yunus Emre var bir tarafta da Aleyna var. Yunus Emre bana geldi eşim Aleyna'yı kıskanıyor. Ben Yunus Emre'yi koruyayım derken bu kızla düşman olmak zorunda kaldım itişmelerin kakışmaların asıl sebebi evliliğinin sorun yaşamaması adınaydı" dedi.

Aleyna ve Yunus Emre'nin bir anda samimi olduğunu dile getiren Nagihan, "Atakan'ı çok seviyorsam, ben korumacı iç güdüyle korumacı yaklaştım, Yunus Emre'yi korumaya başladım. O kavgada da benim değil Aleyna'nın yanında yer aldı, ben uzaklaştım. Daha sonra ben Mustafa Kemal muhabbeti olunca tamamen kutuplaştık" ifadelerini kullandı.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu dansıyla gündem oldu Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu dansıyla gündem oldu

Heyecanına hız kesmeden devam eden Survivor All Star'da Türk-Yunan yarışmacılar ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı ödül oyunu öncesi konseyde yaptığı açıklamada, iki takımın beraber mücadele edeceğini duyurdu.

İki ülkenin takımları kırmızı ve mavi takım olarak gruplara ayrıldı. Güç, hız ve atışların ön planda olduğu zorlu oyunda, kazanan takım 12-8'lik skorla Mavi takım oldu.

Kaynak: Haber Merkezi