Kura çekiminin ardından Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Mehmet Giray Küçük ve Manisa FK yöneticisi Efe Girişken basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Recep Durul: Mutlak şampiyonluk için yola çıktık

1'inci Lig'de 2024-2025 sezonunun hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, "Birbirinden güzel takımların mücadele edeceği ligin adil, şeffaf ve Fair-Play içinde geçmesini ümit ediyorum. Taraftarımızın da beklentisiyle tabii ki mutlak şampiyonluk için yola çıktık. Kadromuzu da bu doğrultuda oluşturduk. İnşallah şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Tüm takımlara da yürekten başarılar diliyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi Ali Koç ve Dursun Özbek'in derbi karnesi Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi Ali Koç ve Dursun Özbek'in derbi karnesi

Kocaelispor'un Süper Lig'e 15 yıllık özleminin olduğunu hatırlatan Durul, "Yaklaşık 15 yıldır özlemle beklediğimiz bir durum. Kocaelispor daha önceden bu tür şampiyonluklara alışık. Tüm şehir, camia, belediye başkanımız bir bütünlük oluşturduk. Hem Süper Lig’de oynayan iyi oyuncular hem de Avrupa’dan iyi oyunculardan kadromuzu oluşturduk. Takımın yüzde 90'ını yeniledik. Dolayısıyla Ertuğrul Hocamızla beraber bu sene mutlu sona ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Mehmet Giray Küçük: Hakkaniyetli, adil bir lig istiyoruz

Fikstür çekiminin güzel bir şekilde geçtiğini aktaran Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Mehmet Giray Küçük, "İnşallah hayırlı bir sezon geçer. Güzel bir organizasyon oldu. İnşallah tüm futbolseverler keyifli maçlar izler, sezon centilmence geçer. Tüm başkanlarımızla, camiamızla hakkaniyetli, adil bir lig diliyoruz. Şanlıurfaspor olarak bu sezon lige renk katacağımızı düşünüyoruz. Futbolun sadece saha içinde kalması dileğiyle tüm takımlara başarılar diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Efe Girişken: Genç ve iddialı bir takım kurduk

Manisa FK yöneticisi Efe Girişken ise şunları kaydetti:

"Türk futboluna ve tüm futbolseverlere yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Takımlar için iyi bir sene olmasını diliyorum. Manisa FK olarak genç ve iddialı bir takım kurduk. Genç milli oyuncularımızdan daha fazla yararlanacağımız bir takım kurduk. Bu ligin heyecanını Manisa'ya, Manisalılara taşıdığımız için gururluyuz. Desteklerini bekliyoruz."

Kaynak: DHA