Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 19 Nisan Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

18 Nisan Müge Anlı: Duygu Nebioğlu annesini buldu mu? 18 Nisan Müge Anlı: Duygu Nebioğlu annesini buldu mu?

Duygu Nebioğlu annesini buldu

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istemişti. Anlı, "Herkese kapımız açık" demişti. Duygu Nebioğlu, Müge Anlı stüdyolarına annesini bulmak için gelmişti. Fıraye ve Dilara isimli 2 ablası daha olduğunu ifade eden Duygu Nebioğlu, "Annemi bulursak ablalarım Dilara ve Fıraye'nin babasının da kim olduğunu öğreneceğiz" dedi.

Suphiye Orancı bulundu: 'Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez'

Müge Anlı stüdyolarına gelen Duygu Nebioğlu, annesini ve gerçekleri aramaya devam ediyor. Müge Anlı, Almanya'da yaşayan izleyicilerin Suphiye Orancı'ya ait olduğu düşünülen adresi kendileriyle paylaşıldığını ve anne Suphiye Orancı'yı bulduğunu açıkladı. Megafondan konuşan anne Suphiye Orancı,  "Kocam evde. Bu konuyla ilgili konuşmam iyi bir fikir değil. Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" dedi. Suphiye Orancı'nın polis çağırdığı öğrenildi.

Duygu: Almanya'ya vize alıp anneme gitmek istiyorum

Müge Anlı stüdyolarına yeniden gelen Duygu, öğrendikleri ve duydukları karşısında çok düşünceli olduğunu ifade ederek, "Ben vize alıp Almanya'ya annemin yanına gitmek istiyorum. Annemin gerçekleri açıklamasını istiyorum. Konuşmasını ve gerçekleri anlatmasını istiyorum" dedi.

Şarkıcı Bengü, Van konserinde protesto edildi Şarkıcı Bengü, Van konserinde protesto edildi

Hem Almanya'da hem Türkiye'de barolara kayıtlı olduğunu söyleyen bir avukat yayına bağlandı. Avukat Volkan Ozan, "Ben yayını dikkatle izliyorum.  Almanya'da kişisel verilerin korunması diye bir kanun var ve bu çok sert uygulanıyor. Hanımefendinin evine gidip ziline basılması çok sert sonuçlar doğurabilir. Çünkü Duygu Hanım annesinin kütüğüne kayıtlı değil. Önce bağın kanıtlanması gerekir. Ardından hukuki sürece bakılabilir. Ben Duygu Hanım'a Almanya'da hukuki açıdan ücretsiz destek verebilirim" diye konuştu. 

"Dilara'nın babası ünlü bir kişi"

Suphiye Orancı'nın arkadaşı olduğunu ifade eden Zeynep Hanım yayına bağlanarak, "Ben sizin annenizi çok iyi tanıyorum ve sizin durumunuza çok üzülüyorum. Köpekler bile babası kim olursa olsun. Suphiye çok iyi bir insandı ama annesinden yakınırdı. 87 yılında annesi cezaevine girmiş. O zaman kaç çocuğu olduğunu bilmiyorum. Biz 'Sofi' diye biliyorduk onu. Ben memleketten gelmiştim. Bana yardımcı oldu. Onun tanıdığı bir otelde kimliksiz kalmıştım. O sürekli klas takılan bir kadındı. Etilerde Levazım Sitesi'nde kalıyordu. Sies'te ona doğum günü yapmıştı o şahıs. Yine ünlü biri. Duygu'nun Metin Akpınar'dan olduğunu bana söylemişti. Size verdiğim ünlü isimle çıktığını ve onun yüzünden cezaevine girdiğini söyledi. Ben Duygu'ya çok üzülüyorum. Neden hırsızlık yaptığını anlatmak istemiyorum. Mecbur kalmış. Dilara'nın babasının da ünlü bir kişi olduğunu söylemişti. Ona doğum günü yapan kişiden çocuğu olduğunu söylemişti. Ben de o zaman 16 yaşında çocuk denecek yaştaydım" ifadelerini kullandı.

Dilara'nın baba adı 'Erol'

Müge Anlı, Dilara'nın 12 Ocak İzmir Konak Doğum Evi'nde doğduğunu ve annesinin nüfus kaydında beyan ettiği baba adının Erol olduğunu söyledi. Duygu, "Annemin çıkmama nedeni korkuları. Biz burada insanların 40 yıl önce yaptığı kötülüklerle uğraşıyoruz" dedi.

Zeynep Hanım, "Ben 2 çocuğunu biliyordum. Diğer çocuğun da Yeşilçam'daki arkadaştan olduğunu biliyordum. Kendisi bana böyle anlattı. Benim arkadaşımdı. Ben 90'da geldiğimde o 88'den önce onunla berabermiş. Metin Akpınar'dan 2 çocuğu olduğunu ilk tanıştığımızda söylemişti" diye konuştu.

"Çocuklardan birinin babası Yeşilçam oyuncusu"

Suphiye Hanım'ın cezaevinden arkadaşı, "Ben Ankaralıyım. Suphiye Hanım, annesi yüzünden cezaevine girdiğini söylemişti. İkizlerinin Metin Akpınar'dan olduğunu, 2 kızından birinin de Yeşilçam'dan birinin babası olduğunu anlatmıştı. Metin Akpınar'la çok kısa bir arkadaşlığı olmuş. Ben sonradan cezaevinden çıktım. Görüştük tekrar. Futbolcularla ünlülerle birlikte olup onlardan çocuk yapıyordu. Sadece oyuncularla değil, futbolcularla da ilişki yaşıyordu. 'Ne yaptıysa annem beni bu ortamlara soktu' diyordu" dedi. 

Duygu, "Annemin hataları olduğunu biliyorum. Bu hataların sebeplerini araştırıyorum. Bunlar sadece annemin sırları değil. Ortaya çıkması gereken sırlar. Annemin bağlanmamasının nedeni birlikte olduğu adamlar. Bence annem onları sevdi, inandı. Ben bağlananlara kızmıyorum. Ben annemin ortaya çıkmasını istiyorum. Ortaya çıkması için Türk halkından yardım istedim. İyi ki annem yurtdışına gitmiş. Ya biz evlatlık alınmasaydık ne olacaktık?" ifadelerini kullandı.

"Suphiye'nin bir oğlu vardı"

Yayına bağlanan ve Suphiye'nin çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen kadın, "Suphiye asil, çok güzel, narin, çok tatlı bir arkadaşımdı. Ben hep Suphiye'ye ne olduğunu düşünürdüm. Ben fotoğrafını görmeden onun olduğunu isminden anladım. O kalbindeki iyiliği hiç kaybetmedi. Ama benim arkadaşım hayat yolunda savrulmuş. Sahipsiz kalmıştı. Bu sahipsizlik uzun süre sürmüş. Erol mahallenin delikanlısıydı. Onunla bir süre çıktı. Ben Erol'la çıkıyorum demişti. Duyduğumuza göre Suphiye'nin çocuğu olmuş. Yılı hatırlamıyorum. Erol'u hepimiz tanıyorduk. Mahalleden bir kişiydi. Çocuğu Erol'un annesine, evine bırakmış. Ben annenin çok sevindiğini duymuştum. Erol'un babası evlenmelerine karşı çıkmış. Ben Erol ismini koymasının ordan geldiğini düşünüyorum. Bu onun ilk çocuğu. Ben bir erkek çocuk diye biliyorum. Kardeşlerinin bilmedikleri bir ağabeyleri var. Ben Suphiye'nin bir çocuğu olduğunu ve Erol'ların evine bırakıp gittiğini söyledim. 85 öncesiydi. Suphiye harika bir arkadaştı. Çok insancıldı" dedi.

Almanya'dan bir izleyici, Suphiye'nin 2016 yılında boşandığını belirtmiş.

Duygu: Anne bana ulaş, gerçekleri anlat

Duygu "İyi ol. Bana ulaş. Bize ulaş ve gerçekleri anlat. Benim sana olan sevgimi hiçbir şey bitiremez, değiştiremez. Sen benim annemsin. Beni doğuransın. Biz seninle güzel vakitler geçireceğiz. O zaman bu günleri unutacağız. 4 tane güçlü kadın senin arkanda. Kim ne derse desin hepsi bu konuda senin arkanda" sözleriyle annesine seslendi.

Duygu, "Annem ortaya çıksa da çıkmasa da benim davam görülecek. Annem ablalarımla ilgili çok gizemli olduğu ve sırları olduğu için uzak duruyor. Sadece babamdan dolayı değil. Sen merak etme anne sana söz veriyorum kimseyle söyleyeceğin isimleri paylaşmam" dedi.

Hüseyin Bulkaz’dan 9 aydır haber alınamıyor

Hüseyin Bulkaz’dan 9 aydır haber alınamıyor. Hüseyin Bulkaz, 6 Temmuz 2023'ten bu yana kayıp. Uşak’tan şüpheli şekilde kaybolan Hüseyin Bulkaz’ın öldürüldüğü düşünülüyor. Gelin Tuğba babasından şüphe duyuyor. Tuğba Hanım, “Babam Tamer Karakurt eşimle evlenmemi hiç istemedi. Babam kindar, takıntılı, kötü bir insan. Ben Norveç’teydim. O arada babam kesin eşimin başına bir iş getirdi” açıklamasında bulundu.

Kayınpeder Tamer Karakurt'un "Öyle bir yere gömdüm ki kimse bulamaz" dediği iddia edildi. İddiaların odağındaki kayınpeder Tamer Karakurt stüdyoya gelerek, "Hakkımdaki iddialar gerçeği yansıtmıyor. Damadımın kaybıyla ilgim yok" dedi.

Nazlı Güllü'den haber alınamıyor

Protez tırnak uzmanı 24 yaşındaki Nazlı Güllü 9 Mart Cuma günü İstanbul Eyüpsultan'dan kayboldu. Yunus Akça ile gönül ilişkisi yaşadığı öğrenilen Nazlı'nın annesiyle bu konu hakkında tartıştığı öğrenildi.

Sevgi Kemerkaya kayıp

34 yaşındaki Sevgi Kemerkaya'nın yasaklı maddeye alıştığı ve kendisinden 4 aydır haber alınamadığı öğrenildi. 

Muhabir: Deniz Dalgıç