Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 19 Mart Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

18 Mart Müge Anlı: Hırsızlık olayında iki sevgili tutuklandı, Ödüllü baklavacı bulundu mu? 18 Mart Müge Anlı: Hırsızlık olayında iki sevgili tutuklandı, Ödüllü baklavacı bulundu mu?

Masterchef 23. bölüm yayınlandı: Masterchef 24. bölüm fragmanı izle Masterchef 23. bölüm yayınlandı: Masterchef 24. bölüm fragmanı izle

83 yaşındaki Turan Yaman kayıp 

83 yaşındaki Turan Yaman 8 gündür kayıp. Ailesi Turan Yaman’ı bulmak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Turan Yaman Kimdir

Ziya Yağızoğlu kayıp

Ordu’dan kaybolan yüzde 50 zihinsel engelli Ziya Yağızoğlu kayıp. Ziya’nın üzerinde ev olduğunu belirten ailesi, Ziya’nın hayatından endişe ediyor. Çünkü Ziya kaybolduktan kısa bir süre sonra 4 milyon lira değerindeki evin satıldığı öğrenildi.

Ziya Yağızoğlu

Annesi ve kocası birlikte kaçtı

Babası ile birlikte Adana'dan kalkıp Müge Anlı stüdyolarına gelen Nehir isimli bir kadın, annesinin kocasıyla birlikte kaçtığını iddia etti. Nehir'in iddialarının odağındaki eş Selahattin canlı yayına bağlanarak Adana'da olduklarını açıkladı. Selahattin, "Müstakbel kayınvalidem ile kaçmadım. Sadece yardımcı oldum" açıklamasında bulundu. Müge Anlı duydukları karşısında şaşkınlığını koruyamadı. Kayınvalide ve damadın TikTok videoları izleyenleri şaşkına çevirdi. 

Nehir Selahattin Müge Anlı

Sevim Yıldırım'ı kim neden öldürdü?

Sevim Yıldırım, kaybının 22. gününde Çankırı'da pirinç tarlasında ölü olarak bulundu. Sevim Hanım'ın kızları annelerinin nasıl öldüğünü araştırıyorlar. İki kız kardeş, erkek kardeşleri Ergün Yıldırım'a bu konuyu sormak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Ergün Yıldırım'ın annesinin kaybolduğu güne ilişkin çelişkili ifadeler vermesi dikkat çekti. İddiaların odağındaki oğul Ergün Bey, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Stüdyoda tansiyon yükseldi. Ergün Yıldırım'ın daha önce amca oğlunu öldürmekten dolayı 4 yıl cezaevinde kaldığı öğrenildi. 

Kaynak: Deniz Dalgıç