Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 19 Eylül Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

18 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu öldürüldü mü? Aybeniz Top ve oğlu kaçırıldı mı? 18 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu öldürüldü mü? Aybeniz Top ve oğlu kaçırıldı mı?

Pınar Altuğ, Rize'de çay topladı Pınar Altuğ, Rize'de çay topladı

Aydın Musaoğlu gözaltına alındı

50 yaşındaki 4 çocuk annesi Hatice Musaoğlu'nun 17 yıl önce Kastamonu'da ortadan kaybolmasıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. Hatice Musaoğlu'nun çocukları, annelerinin şüpheli kaybında abileri Aydın Musaoğlu'nu suçladı. 

Verdiği çelişkili ifadelerle tüm şüpheleri üzerine çeken Aydın Musaoğlu, dünkü yayının ardından Kastamonu'ya kaçarken emniyet ekipleri harekete geçti. Müge Anlı, cinayete kurban gittiği düşünülen Hatice Musaoğlu'nun oğlu Aydın Musaoğlu'nun annesini öldürme şüphesiyle gözaltına alındığı bilgisini aktardı. Aydın Musaoğlu'nun gözaltı süreci devam ediyor. 

Hatice Musaoğlu'nun gelini Nevin Musaoğlu eşi gözaltına alındıktan sonra konuşmayı kesti.

Gübre dökülen alanda ve evde arama çalışması gerçekleştiriliyor. Hatice Musaoğlu'nun yeğeni yayına bağlanarak, "Ben bu aramayla ilgili bir şeyden bahsetmek istiyorum. Aydın'ın amcası Fikri Musaoğlu ile halamın arası iyiydi. Fikri, babama 'Aydın annesini öldürüp garajın altına gömüp üzerine beton atmış olabilir. O alana Hatice'nin kaybından sonra beton döküldü' demişti" dedi. Müge Anlı'nın ekibi söz konusu yeri tespit etti. Emniyet ekiplerine haber verdi.

Görgü şahidi var mı?

Müge Anlı, o dönem bir ambulans şoförünün Hatice Hanım'ın öldürülüp gömüldüğünü gördüğüne ve bunu çevresine anlattığına dair söylemler olduğunu aktardı. 

Nevin kendisine yöneltilen soruları "bilmiyorum" şeklinde yanıtladı. Nevin, Müge Anlı'nın "Dün gece dışarı çıktınız mı?" sorusunu, "Saati hatırlamıyorum. Hayvanlarımıza bakmak için çıktık. Her gece dolaşır yem veririz. Hayvanlarımıza bakarız. Kızım ve damadım beni yalnız bırakmak istemedi. Hep birlikte dışarı çıktık. Ağıla gittik. Sonra eve geçtik. Ben bu olayın aydınlanmasını istiyorum. Her yer arasın" diye yanıtladı.

Hatice Musaoğlu Kaybı

Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme

Nazlı Dere 67 yaşında 9 Ekim'de İstanbul Esenyurt'taki evinde aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybetmişti. Nazlı Dere'nin eşi Hasan Dere eşinin üzüntüsünden 1 yıl sonra vefat etti. O dönem Nazlı Dere'nin üst katında oturan komşusu 19 yaşındaki Enes Çetin, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmişti. Olay günü Enes'in iş yerine geç gittiği ve birkaç gün sonra işten ayrıldığı öğrenilmişti. Cinayetin üzerinden 5 yıl geçti. Geriye dönük dosyaları ele alan emniyet ekipleri Enes'in iş yerindeki kamera görüntülerini incelemiş. Komşu çocuğu Enes'in kolunda Nazlı Dere'nin ölümüne yol açan cinayet silahıyla olduğuna dair rapor alınmış. Yapılan incelemerin ardından Enes Çetin ve abisi Salih Çetin gözaltına alındı.

Nazlı Dere

O dönem yapılan incelemeler sonucunda Nazlı Dere'nin kapısında bir zorlama izine rastlanmadı. 67 yaşındaki Nazlı Dere'nin tanıdık birisine kapıyı açtığından şüphelenildi. Olay günü Nazlı Dere'yi görmediğini söyleyen üst komşu Enes Çetin'in Nazlı Dere'nin ölümüne yol açan bıçak darbelerinin yerini tarif etmesi ve hiçbir şey bilmiyor gibi gülümseyerek yaptığı açıklamalar şüpheleri üzerine çekmişti. Gözaltına alınan Çetin kardeşlerin adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. O dönem 19 yaşında olan Enes Çetin'in şu an 24 yaşında olduğu bilgisi paylaşıldı.

Enes Çetin-1

İsmail Demir'in katili cezaevinde

Öldürülüp kuyuya katılan İsmail Demir cinayetinde sıcak gelişme... İsmail Demir'e "dayım" diyen Hamdullah Önen'in en yakın arkadaşını öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Katil zanlısı Hamdullah Önen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hamdullah Önen Ismail Demir

Kaynak: Haber Merkezi