Zuhal Topal’la Yemekteyiz yeni sezon heyecanı devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16:00’da ekranlara gelen bölümleriyle merak ediliyor. Peki,19 Aralık 502. bölümde neler oldu?

Haftanın ikinci yarışmacısı Şahin Göktaş kimdir?

Haftanın ikinci gün yarışmacısı Şahin Göktaş, 38 yaşında. Aslen Konyalı, bekar.

Haftanın ikinci yarışmacısı Şahin Göktaş’ın menüsü

Kuşkonmaz çorbası

Ratatuy

Beef stroganoff

Kajulu körili pilav

Akdeniz salatası

Vişneli brownie

Ezgi Mola, kadın cinayetlerine sessiz kalmadı Ezgi Mola, kadın cinayetlerine sessiz kalmadı

Haftanın ikinci yarışmacısı Şahin Göktaş’ın masasını yorumladı

Haftanın ilk gün yarışmacısı Şükrü Kurkut, “Öncelikle masa normal sıradan bir masa. Ahım şahım bir şey yok. Dün benim yaptığım çiçeğin yanında bu çiçeği bile kıyaslamak istemiyorum. Sıradan bir masa benim için” dedi.

Haftanın üçüncü gün yarışmacısı Aybüke Keçeci, “Sebahat hanım kıskandı sanırım. Ben yılbaşına uygun olduğu için gayet beğendim. Genel olarak baktığımızda renk kombinasyonları güzel” dedi.

Haftanın dördüncü gün yarışmacısı Sebahat Yolcu, “Kozalak tam bir kapı süsü gibi. Mumlar çok beyaz boğmuş biraz. Birde büyük biraz. Daha küçük, zarif olabilirdi. Çok fazla şey var. ikincisi peçeteyi tabakların içine koymayalım. Silmenize gerek yok. Bunu bunun içine koymayın diye elli kere söylüyoruz. Yanına koyabilirsiniz. Araştırın çorba tabağının içine koyulmaz peçete” ifadelerini kullandı.

Haftanın son yarışmacısı Hülya Kırca, “Bence bu masa daha güzel sizin masanızdan. Benim bu süs daha çok hoşuma gitti. Ama bir mum yakabilirdiniz daha hoş olurdu. keşke bunları masayı düzenlemeden öncede düşünseydiniz. Benim gözüme daha çok hitap etti” diye konuştu.

Yarışmacılar Şahin Göktaş’ın menüsünü beğendi mi?

Editör: Sümeyye Aksu