Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 18 Nisan Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

Azmi Ünlüer aranıyordu

68 yaşındaki babaları maden işçisi Azmi Ünlüer'i arıyan iki kız kardeş Müge Anlı stüdyolarına gelmişti. Kızlar, "Üvey annemiz babamızı bize karşı doldurdu. Babam sağ mı ölü mü bilemiyoruz. Üvey annemiz babamızı mal varlığı nedeniyle alıkoydu" açıklamasında bulundu.

Kız kardeşler bugün üvey anneleri ile yüzleşti. Üvey anne kendisine yöneltilen iddiaları reddetti. Bulunan Azmi Bey ise hayatından memnun ve mutlu olduğunu açıkladı.

Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti

Duygu Nebioğlu annesini arıyor

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istemişti. Anlı, "Herkese kapımız açık" demişti. Duygu Nebioğlu, Müge Anlı stüdyolarına annesini bulmak için gelmişti. Fıraye ve Dilara isimli 2 ablası daha olduğunu ifade eden Duygu Nebioğlu, "Annemi bulursak ablalarımın babasının da kim olduğunu öğreneceğiz" dedi.

Şuan 35 yaşında olan Duygu Nebioğlu, birkaç gün sonra 36 yaşına gireceğini ve annesinin ortaya çıkarak kendisine yeni yaş hediyesi vermesini istediğini söyledi. O dönem "Vicdansız anne 4 çocuğu yoksul bir aileye bırakıp kaçtı" başlıklı haberler çıktığını kaydeden Duygu, annesinin Almanya'da yaşadığını ve cezaevine girdiğini öğrendiğini açıkladı.

Mektupla gerçekleri anlatmış

Anne Suphiye Orancı'nın çıkan haberler karşılığında bir gazeteciye durumu bir mektupla açıkladığı ve mektupta yıllar önce çocukların babasının Metin Akpınar olduğunu açıkladığı öğrenildi. Suphiye Orancı'nın mektubunda, "Ben çocuklarımı bırakmadım. Başıma bir takım talihsizlikler geldi. Onlara ben bakacağım" yazdığı öğrenildi.

Duygu Nebioğlu'nun annesini tanıdığını belirten bir kadın yayına bağlanarak, "Ben annesini tanıyorum. Almanya'da yaşıyorum. Türkiye'de kızları olduğunu bilmiyordum. Bendeki iletişim bilgisini sizlere ileteceğim" dedi. 

Suphiye Orancı bulundu

Bugün yeniden Müge Anlı stüdyolarına gelen Duygu Nebioğlu, annesini ve gerçekleri aramaya devam ediyor. Duygu, "Dava sürecimde annemin yanımda olmasını istiyorum. Yıllarca üzeri kapatılmış tüm konular ortaya çıkacak. Bu emsal bir dava olacak. O davanın kazanını benim. Gerçekleri ortaya çıkarmak için anneme ihtiyacım var. Annem gelsin gerçekleri anlatsın. Artık tüm Türkiye bizim hikayemizi biliyor. Birlik olduğumuz zaman sana yapılan haksızlıkların bedelini ödeteceğiz. Anne gel bundan sonraki süreçte kızların rahat yaşasın" diye konuştu.

Müge Anlı, Almanya'da yaşayan izleyicilerin Suphiye Orancı'ya ait olduğu düşünülen adresi kendileriyle paylaşıldığını ve anne Suphiye Orancı'yı bulduğunu açıkladı. Megafondan konuşan anne Suphiye Orancı,  "Kocam evde. Bu konuyla ilgili konuşmam iyi bir fikir değil. Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" dedi. Suphiye Orancı'nın polis çağırdığı öğrenildi.

Duygu annesinin açıklaması karşısında öfkesini gizleyemedi. Sinirlenen Duygu Nebioğlu, "Lütfen yayına bağlanır mısın Suphiye Orancı? Ben burada gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Şu düştüğümüz duruma inanamıyorum. Ben annemi bulmak istiyordum. Babamın Metin Akpınar olduğunu öğrendim. Babam beni 1 gecelik ilişki olarak anlattı. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Gel buraya gerçekleri ortaya çıkar. Sen bize bakmak için hırsızlık yapmış bir kadınsın. Şimdi neden bizi yok sayıyorsun? Benim babam kanser hastası onunla ilgilenmek istiyorum. Bu konulardan ona bakamıyorum. Benim yüzümden üzüntüsünden kanser oldu. Benim ailemle yaşacağım güzel vakitlerin hepsini benden çaldılar. Çok sinirlendim. Yüzünü göstersene. 'Kızlarım haklı' desene. Gelip gerçekleri anlatsana. Anne ara ve geleceğini söyle. Yapma bunu. Metin Akpınar da bağlansın. Sen neden bağlanmıyorsun? O neden bağlanmıyor? Ben onlar bizi arar diye yıllarca sizi izledim" sözleriyle tepki gösterdi. 

Duygu Nebioğlu-3

Duygu'nun ablası Dilara yayına bağlanarak, "Kendimizi, hayatımızı ve gerçekleri anlatmak istiyorduk. O noktaya geldik. Bizim sesimiz 40 yıldır çıkıyor. Herkesten destek yardım istedik. Burada Duygu 2 gündür çıkıyor ama geçmişimizi siz de biliyorsunuz zaten. Annemle ilgili haberi ilk kez duyduğum için anlayışınıza sığınıyorum. Annem genelde böyle davranıyor. Ben şaşırmadım. Hep uzakta kalmayı tercih ediyor. Bizimle aynı ülkede bile yaşamıyor. Onunla ilgili haberin etkisi altındayım. Dün Uğur Dündar ile görüşme imkanım oldu. Annem bana 17-18 yıl önce davalı olduğumuz beyefendiyle (Uğur Dündar) nasıl tanıştıklarını, nasıl vakit geçirdiklerini anlatmıştı. Babamın o olduğunu söylemişti. Annem bana çok detaylar verdi ancak her şey dosyada ve dava devam ettiği için konuşamıyorum. Annemin anlattıkları dışında bir şey söylemiyorum. Annem kendisi anlattı. Ben o zamanlar çok küçüktü ve onlarla ilgili bilgi edinmem imkansızdı. Ben annemin bana anlattıklarından yola çıkarak dava açtım. Uğur Bey, beni bu konuda anladığını, yanımda olduğunu söyledi. Yargı ve dava sürecim devam ediyor. Ben bunu devam ettireceğim. O konuda da anlayışlı olduğunu söyledim. Biz DNA testine itiraz ettik. Davamız devam ediyor. Annemin bize anlattığı bu. Soyumu atamı bilmek hakkım. Ben davama devam edeceğim. Uğur Bey bana yardımcı olacağını söyledi" dedi.

Duygu Nebioğlu, "Ben Ümit Besen'le babamın arkadaş olduğunu biliyorum. Ben annemle babamın 1 günlük ilişkisi olduğunu düşünmüyorum" diye konuştu.

Muhabir: Deniz Dalgıç