Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 18 Mart Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

15 Mart Müge Anlı: Hamide Akdaş gözaltına alındı, Fatma Tosun altınlarını alabilecek mi? 15 Mart Müge Anlı: Hamide Akdaş gözaltına alındı, Fatma Tosun altınlarını alabilecek mi?

Fatma Tosun'un altınları detarjan torbasından çıktı

Fatma Tosun, bir felaketin ardından annesini ve eşini kaybetti. Fatma, çocukları için biriktirdiği paraları Hamide Akdaş isimli görümcesi ile görümcesinin sevgilisi Şahin'e kaptırdı. Altın ve paralarla ortadan kaybolan Hamide Akdaş, "Ben para almadım. Bu olaylardan haberim yok" açıklamasında bulundu. Hakkındaki iddiaları reddeden Hamide Akdaş, Müge Anlı'nın canlı yayınında gözaltına alındı.

Müge Anlı bugün programı elinde Fatma Tosun'un altınları ile açtı. Altınların Hamide Hanım'ın evindeki deterjan torbasının içinden çıktığını açıkladı. Fatma Tosun'un üzüntünün yerini sevinç gözyaşları aldı. Hamide Hanım'ın sevgilisi Şahin Akgül, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Şahin Bey,  Hamide'nin "Ben Şahin'le 3 yıldır birlikteyim" iddialarını yalanladı. Şahin Bey, "Öyle bir şey yok. Ben Fatma'ya dava açacağım. Hamide bana musallat oldu" açıklamasında bulundu.

Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi Şahan Gökbakar hakkında 10 yıla kadar hapis istemi

Müge Anlı, görümce Hamide Akdaş'ın mahkemeye çıktığını, hırsızlık suçlamasıyla tutuklanıp Bakırköy Kapalı Cezaevi'ne gönderildiğini açıkladı. Görümcenin sevgilisi Şahin Akgül de tutuklanarak Maltepe Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Ödüllü baklavacı Ercan bulundu

49 yaşındaki ödüllü baklava ustası Ercan Canlıbalık kayıptı. Antalya'da yaşayan ve 34 gündür kayıp olan Ercan Canlıbalık'ı aramak için kardeşi Mehmet, Müge Anlı stüdyolarına gelmişti. İddiaların yöneldiği eski eş ve oğlu olmuştu. Mehmet Bey, "Oğlu ve eski eşinden şüpheleniyorum. Evi vardı. Evini almak istiyorlardı. Eski eşi ve oğlundan baskı görüyordu. Kaybolduğunu iş arkadaşından öğrendim. Oğlu bana abimin kayıp olduğunu söylemedi. Ben bunlardan her şey beklerim" açıklamasında bulunmuştu. Müge Anlı, Ercan Bey'in bulunduğunun müjdesini verdi. Stüdyoya gelen Ercan Bey, "Beni kimsenin arayacağını düşünmemiştim" açıklamasında bulundu. İki kardeş ATV stüdyolarında sarıldı.

Sinem, annesi Masume Akgül'ü arıyor

1999 yılında doğan Sinem Yanık, annesi Masume Akgül'ü aramak için Müge Anlı stüdyolarına gelmişti. Henüz 6 aylıkken annesiz kalan Sinem, anne ve babasının birbirini çok sevdiğini ancak akrabalar araya girdiği için annesinin abisini ve kendisini bırakmak zorunda kaldığını açıklamıştı. Babasının annesinden sonra evlenmediğini söyledi. Müge Anlı, Sinem'e annesini bulduğunun müjdesini verdi.

Sinem'in annesi teyzesinin oğlu Murat'ı seviyormuş ancak dedesi başlık parası istemiş. Murat başlık parası ödeyemeyeceğini söyleyip askere gitmiş. Murat askerdeyken annesini babasına balık parası karşılığında vermişler. Ancak mutlu olmayan annesi Murat'a kaçmış. 4 kız 1 erkek çocuğu olmuş. Yayına çıkmaya çekindiğini ve öldürülmekten korktuğunu açıkladı. Müge Anlı, Sinem'i annesiyle stüdyo arkasında görüştürdü.

Hasan Maho'nun dramı

80 yaşındaki görme engelli Hasan Maho, 2 kez evlenmiş ve 6 çocuk ve 20 torun sahibi olmuş. Kedisi ve sazı ile tek başına hayat mücadelesi veriyor. Hasan Maho, Müge Anlı stüdyolarında saz çaldı. Hasan Maho, Müge Anlı'dan gözlerine çare bulmasını istedi.

Sevim Yıldırım'ı kim neden öldürdü?

Sevim Yıldırım, kaybının 22. gününde Çankırı'da pirinç tarlasında ölü olarak bulundu. Sevim Hanım'ın kızları annelerinin nasıl öldüğünü araştırıyorlar. İki kız kardeş, erkek kardeşleri Ergün Yıldırım'a bu konuyu sormak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Ergün Yıldırım'ın annesinin kaybolduğu güne ilişkin çelişkili ifadeler vermesi dikkat çekti. İddiaların odağındaki oğul Ergün Bey, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Stüdyoda tansiyon yükseldi.

Muhabir: Deniz Dalgıç