Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 17 Mayıs Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

16 Mayıs Müge Anlı: Saban Ataş cinayetinde son gelişmeler, Nuran Şahin ve Gökmen Kaya bulundu mu? 16 Mayıs Müge Anlı: Saban Ataş cinayetinde son gelişmeler, Nuran Şahin ve Gökmen Kaya bulundu mu?

Şaban Ataş cinayetinde yeni gelişme

Müge Anlı, Şaban Ataş cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişinin adliyeye sevk edildiğini açıkladı.

Şaban Ataş'ın erkek kardeşi, "Ben abimin evinde olanları bilmiyordum. Ailemizin dağılmasının en büyük sebebi büyük abimdir" dedi.

Şaban Ataş cinayetinde kullanılan beyzbol sopası ve Şaban Ataş'a ait cep telefonu bulundu.

Şaban Ataş'ın eşi Emine Karabulut, telefonun ve beyzbol sopasını yaktığını söylemişti.

Emine Karabulut, "Ben Burhanattin'i artık sevmiyorum. Burhan yaptı. Oğlumun üstüne atacağını bilsem daha önce itiraz ederdim" dedi.

Burhanettin, "Bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yok. Yardım etmedim. Susmadım. Ben bir şey yapmadım. İftira atıyorlar. Mahkemede belli olacak" ifadelerini kullandı.

Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti

Müge Anlı, adliyeye girerken mikrofon uzatılan Emine'nin, "Pişmanım. Burhan'ın sevdiğini düşünüyordum ama yalanmış" dediğini söyledi.

İsmail Demir'den 23 gündür haber alınamıyor

Fahriye ve Osman Demir kardeşler, 36 yaşındaki kardeşleri İsmail Demir'i aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Mardin Midyat'tan 22 gün önce kaybolan 2 çocuk babası İsmail'in Suriye uyruklu sevgilisi ve onun arkadaşı tarafından zarar gördüğünden şüpheleniliyor. Evli ve 3 yıldır eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen İsmail Demir hayatta mı? 

İsmail'in dayısı, "Hamdullah ile İsmail'i birlikte gördük. Acaba Hamdullah mı başına bir iş getirdi? Yoksa sevgilisi Vesile'den kaynaklı mı kayıp? " diye sordu.

Muhabir: Deniz Dalgıç