Zuhal Topal’la Yemekteyiz yeni sezon heyecanı devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16:00’da ekranlara gelen bölümleriyle merak ediliyor. Peki, 17 Kasım Cuma 480. bölümde neler oldu?

Özgem Güler kimdir?

32 yaşında olan Özgem Güler aslen Sakaryalı. Özel bir üniversiteden Televizyon ve Reklamcılık bölümünü bitirdim. Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışıyorum.  Aktif olarak spor yapan Güler, pandemiden beri aktif olarak yemek yaptığını söyledi. Güler, “Yemek yapmak bana zevkli geliyor” ifadelerini kullandı.

Haftanın son yarışmacısı Özgem Güler’in menüsü

Kremalı mantar çorbası

Dilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses açıklaması: Miras haktır ve bundan vazgeçmeyeceğim Dilan Çıtak'tan İbrahim Tatlıses açıklaması: Miras haktır ve bundan vazgeçmeyeceğim

Ispanaklı peynirli kiş

Pastırmalı Antrikot sarma

Baby patates

Haşlanmış sebze

Acılı ezme

Kaymaklı anne revanisi

Özgem Güler’İn masası beğenildi mi?

İkinci gün yarışmacısı Mehmet Kerim Özmen, “Masaya çiçek olmayacağını tahmin etmiştim” dedi.

Dördüncü gün yarışmacısı Ali can Gözcü de “Masa biraz hızlı hazırlanmış sanırım. Benim çatalımın biri düz biri ters. Bıçakta el izi var. Leke var. Burada mumları yemek kokunuzu bastırsın diye yaktınız sanırım” diye konuştu.

Üçüncü gün yarışmacısı Fatma Ay, “Masa bana çok renksiz geldi. Böyle düz tek renk. Birde ortası biraz boş geldi. Final gününe yakışmamış” ifadelerini kullandı.

İlk gün yarışmacısı Canan Cemile Teber ise, “Asla böyle bir masa beklemiyordum. Çünkü dört gündür o kadar renkli bir karakter ki. Pembiş, yeşil, turuncu beklerdim” diye konuştu.

Editör: Sümeyye Aksu