Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 16 Nisan Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

15 Nisan Müge Anlı: Sena 32 yıl sonra annesine kavuştu, Eman babası Muzaffer Uzun'u arıyor 15 Nisan Müge Anlı: Sena 32 yıl sonra annesine kavuştu, Eman babası Muzaffer Uzun'u arıyor

Eman kardeşlerini görebilecek mi?

Eman, babası Muzaffer Uzun'u aramak için Etiyopya'dan geldi. Türkiye, Suudi Arabistan ve Etiyopya üçgeninde baba hasreti yaşayan Eman, babasının 6 yaşındayken gittiğini ve bir daha dönmediğini açıkladı. İman babasına seslenerek, "Baba seni arıyorum. Sana kavuşmak istiyorum. Seni görmek istiyorum" dedi. En son 22 yıl önce konuştuğu babasını aramak için Müge Anlı stüdyolarına gelen Eman, "Babam restoran işletiyormuş. Annemle tanışıp evlenmişler. Babam ve annemin evliliğinden tek çocukları var o da benim. Babamı hiç görmedim. Babamın sesini 6 yaşıma kadar telefonla konuştum. Bir süre sonra iletişimimiz koptu. Ben 7 yaşındayken babamla annem ayrılmış. İzine ulaşamadık. Babamın Türkiye'ye döndüğünü öğrendim. Etiyopya'dan Türkiye'ye babam için geldim. Babamı bulup Türk kültürünü tanırsam çok mutlu olurum. Müge Anlı'ya gelmemi söylediler. Ben de buraya geldim. Babamdan kalan bazı fotoğraflar var. Ben evliyim. Bir çocuğum var. Ailemle birlikte geldim. Babamın ailemi tanımasını istiyorum" dedi.

Kısa sürede kanala telefonlar gelmeye başladı. Eman geniş bir ailesi olduğunu ancak babasının birkaç yıl önce koronadan dolayı vefat ettiğini öğrendi. Eman, babasının ölüm haberi karşısında gözyaşlarına boğuldu, kardeşlerini bulmak istediğini söyledi. Eman'ın kardeşleri çok şaşkın olduğunu ve Eman'dan haberleri olmadığını açıkladı.

Dün yayına bağlanan amca Hilmi Uzun bugün Müge Anlı stüdyolarına geldi. Eman amcasıyla kucaklaştı. Hilmi Bey, "Ben bir amca olarak kapım her zaman açık. Zamanla belki kardeşleri de duruma alışır. Kardeşler şaşkın. Biri Samsun'da biri Kıbrıs'ta biri Denizli'de. Kabullenmesi zor oluyor ama gerçekler. Ben de Suudi Arabistan'daydım. Benim haberim yok. Keşke haberim olsaydı. Olsaydı ben nüfusuma alırdım. Kız çocuğunu bırakmazdım. Ben yeğenlerimle konuştum. Şaşkınlar. Anneleri biraz üzüldü. Eman'ın burnu ve dudakları rahmetli abime benziyor" dedi. Eman kuzeniyle de kavuştu.

Muzaffer Bey'in komşusu yayına bağlanarak, "Biz görünce çok şaşırdık. Muzaffer Bey hep 'benim bir sırrım var' derdi. O sır meğerse Eman'mış" dedi.

Hilmi Uzun

Azmi Ünlüer aranıyor

68 yaşındaki babaları maden işçisi Azmi Ünlüer'i arıyan iki kız kardeş Müge Anlı stüdyolarına geldi. Kızlar, "Üvey annemiz babamızı bize karşı doldurdu. Babam sağ mı ölü mü bilemiyoruz. Üvey annemiz babamızı mal varlığı nedeniyle alıkoydu" açıklamasında bulundu.

Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle

68 Yaşındaki Babalarını Arıyan Iki Kız Kardeş

Hüseyin Bulkaz’dan 9 aydır haber alınamıyor

Hüseyin Bulkaz’dan 9 aydır haber alınamıyor. Hüseyin Bulkaz, 6 Temmuz 2023'ten bu yana kayıp. Uşak’tan şüpheli şekilde kaybolan Hüseyin Bulkaz’ın öldürüldüğü düşünülüyor. Gelin Tuğba babasından şüphe duyuyor. Tuğba Hanım, “Babam Tamer Karakurt eşimle evlenmemi hiç istemedi. Babam kindar, takıntılı, kötü bir insan. Ben Norveç’teydim. O arada babam kesin eşimin başına bir iş getirdi” açıklamasında bulundu.

İddiaların odağındaki kayınpeder Tamer Karakurt yayına bağlanarak, "Hüseyin 13 yaşındaki kızımı kaçırmıştı. Hüseyin yasaklı madde kullanıyordu. Bu senin kızını her yere götürür dediler. Ben Hüseyin'in kaybından 35 gün önce bu maddeyi kullandığı için benden uzak dur demiştim" diye konuştu. 

Kayınpeder Tamer Karakurt'un "Öyle bir yere gömdüm ki kimse bulamaz" dediği iddia edildi. Tamer Bey hakkındaki iddiaları reddetti.

Muhabir: Deniz Dalgıç