Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 16 Mayıs Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

15 Mayıs Müge Anlı: Şaban Ataş cinayetinde yeni gelişme 15 Mayıs Müge Anlı: Şaban Ataş cinayetinde yeni gelişme

Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu

Cinayet silahı aranacak

Müge Anlı, Şaban Ataş cinayetine ilişkin bugün adliyeye sevklerin yapılacağını ve cinayet silahı olan beyzbol sopasına dair aramalar yapılacağını açıkladı. Burhanettin'in cinayeti üstlenmediği ve "üzerime iftira atılıyor" dediği öğrenildi. Şaban Ataş'ın acılı ailesi, "Tam anlatılmayan şeyler var. Burhanettin'in açıklamaları tuhaf" dedi.

Gülare Güner bulundu

Müge Anlı, Kemal Bey'e 1 yıl önce evlendiğini Azerbaycan uyruklu Gülare Hanım'ı bulduğunu açıkladı. Gülare, "Benim bir kızım var. Kızımın sağlık problemleri var. Ona destek vermek istediğimi en başında söyledim. Bir anne olarak ona bakmak zorundayım. Kemal başta kabul etmişti. Sonra kabul etmedi. Kimsenin yanına gitmedim. İşe de gitmedim. Kadın sığınma evine yerleştim. Kemal bana el kaldırınca evi terk ettim. Paraya ihtiyacım vardı. Mantık evliliği yaptım. Yoksa arada çok yaş farkı var. Neden Kemal'le evleneyim? Her şeyi en başında Kemal'le açık açık konuştum" açıklamasında bulundu.

Nazlı Tinkır'dan 12 gündür haber alınamıyor

22 yaşındaki Nazlı Tinkır, 5 Mayıs Pazar günü Osmaniye'den kaybolmuştu. Osmaniye'de birine kaçtığı öğrenilen Nazlı'nın başka bir yere daha kaçtığı öğrenildi. Nazlı'nın gayriresmi 2 evliliği olduğu öğrenildi. Ailesi Nazlı Tinkır'ın hayatından endişe duyuyor.

Nazlı Tinkır

İsmail Demir'den 22 gündür haber alınamıyor

Fahriye ve Osman Demir kardeşler, 36 yaşındaki kardeşleri İsmail Demir'i aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Mardin Midyat'tan 22 gün önce kaybolan İsmail'in Suriye uyruklu sevgilisi ve onun arkadaşı tarafından zarar gördüğünden şüpheleniliyor. Evli ve 3 yıldır eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen İsmail Demir hayatta mı? 

Müge Anlı Ismail

Nuran Şahin ve Fetullah Kaya bulundu mu?

Müge Anlı, Antalya'dan 2 gün arayla kaybolan Nuran Şahin ve Fetullah Kaya'dan haber alınamadığını açıkladı. 2 gün arayla kaybolan 2 arkadaşa ne oldu? Nuran Şahin ve Fetullah Kaya bulundu mu?

Muhabir: Deniz Dalgıç