Mazhar Alanson'un kanser tedavisi gören kızı Eda Alanson, vefat etti Mazhar Alanson'un kanser tedavisi gören kızı Eda Alanson, vefat etti

Aslı Hünel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1168. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

15 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Duygu Gelin ve eşi ilişki testinden geçti mi? 15 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Duygu Gelin ve eşi ilişki testinden geçti mi?

Havva, Fulya’ya koli bandı hediye etti

Fulya Fadul 30 yaşında ve 6 aylık evli. Mardinli Fulya Gelin beden eğitimi öğretmeni.

Fulya Gelin’in kapı karşılaması beğenilmedi ve çok bulundu.

Havva Gelin, Fulya Gelin’e koli bandı hediye etti. Fulya Gelin, Havva Gelin’in hediyesini çöpe attı. Yaşanan tatsızlık üzerine Aslı Hünel, Fulya Gelin’in çöp poşetini odanın ortasına atmasına tepki gösterdi.

Aslı Hünel, Fulya Gelin’e lacivert nevresim takımı hediye etti.

Zigon sehpası olmayan Fulya Gelin ağır eleştiriler aldı

Fulya Gelin, misafirlerine dibek kahvesi ikram etti. Fulya Gelin’in sunumunu koyacak bir zigon sehpasının olmayışı gelinleri şekilden şekle soktu. Fulya Gelin evine çok fazla misafir gelmediği için zigon sehpa almadığını belirtirken, koltuk kenarına koyduğu ahşap tablalara koyabileceklerini söyledi.

Gelinlerin tartışmasına daha fazla dayanamayan Aslı Hünel ortamı terk etti. Dibek kahvesinin tadı beğenilirken, sunum tepsisi olması gerektiği önerilerine “Neden sunum tepsisine para vereyim?” yanıtını verdi.

Fulya Gelin’in salonu ve mutfağı beğenildi mi?

Tarzını yansıtan aksesuarlar kullanmaması ve fon perdesi olmayışı nedeniyle eleştirilen Duygu Gelin’in salonu çok boş bulundu.

Fulya Gelin’in mutfağı “vasat” olarak değerlendirildi. Bulaşık makinesinin üzerindeki sarı jelatin eleştirilirken, halısı ve ocağının kirli olduğu görüldü.

Haftanın ödüllü oyununda Fulya Gelin, 7 kilo 300 gram su sıktı.

Yatak odasında sadeliğin hakim olduğu Fulya Gelin’e “üniversite yurt odasına benziyor” yorumları yapıldı. Yatak odasında tansiyon yükselirken gelinler bazayı açıp içini kontrol etmek istediler.

Fulya Gelin’in kitaplıkta kitaplarının yanında sergilediği çeyizleri yok denecek kadar yetersiz olarak değerlendirildi.

Gelinler, iddialı gelin Fulya Gelin’in sunum masasında hijyen sorunu nedeniyle yemek yemeyeceklerini söylediler. Cam ağırlıklı sunum masasındaki servis gereçleri beğenilmedi. Masa örtüsü gelin duvağına benzetildi.

Fulya bebeğin kızı mı oğlu mu olacak?

Aslı Hünel, hamile olan Fulya Gelin’e cinsiyet sürprizi yaptı. Kız bebeği olacağını öğrenen Fulya Gelin gözyaşlarına hakim olamadı. Kızının adını Mevsim koyacağını söyledi.

Fulya Gelin ve eşi ilişki testinde tüm soruları bilerek altın kazandı.

Fulya Gelin gelinlerden toplamda 5 puan aldı.

Editör: Deniz Dalgıç