Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 16 Eylül Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

13 Eylül Müge Anlı: Alperen Bulanıkoğlu'nun katil ya da katilleri kim? 13 Eylül Müge Anlı: Alperen Bulanıkoğlu'nun katil ya da katilleri kim?

Hacer Demir bulundu

53 yaşındaki Hacer Demir, İstanbul Güngören'deki evinden kayıplara karışmıştı. Müge Anlı, Hacer'in ailesine müjdeli haberi verdi. Hacer Demir bulundu. Koluna sevgi izi yaptırıldı.

15 yaşındaki Esma bulundu

15 yaşındaki Esma Sare Ersalı, İstanbul Küçükçekmece Halkalı Atakent Mahallesi'ndeki evinden 7 Eylül Cumartesi günü kaybolmuştu. Annesi kızını aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Aynı gün annesini arayan Esma'nın telefon sinyalinden yeri ve kimlerle olduğu tespit edildi. Eve dönmek istemeyen Esma yuvaya alındı. Esma'nın 9 gündür yanında kaldığı 2 kişi adliyeye sevk edildi.

70 yaşındaki Metin Başar kayıp

Emekli sınıf öğretmeni 70 yaşındaki Metin Başar, 22 Temmuz'da Artvin Şavşat'tan kayboldu.

Hatice Musaoğlu'nun katili kim?

Kayıp bir anne ve ''annemi ben değil sen öldürdün'' diyen kardeşler... 17 yıldır ulaşılamayan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu'na ne oldu?

19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme 19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme

Hatice Musaoğlu'nun çocukları canlı yayında yüzleşti. İddiaların odağındaki Aydın Musaoğlu, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Aydın Musaoğlu şu an oturdukları evin kendi üzerine olduğunu açıkladı. Aydın, "Arsa babamın üzerine. Ev benim üzerime. Kızların hakkı duruyor. O evde herkesin hakkı var. Köyde tapu kadastrocular evi benim üzerime yazdılar. Toprak babamın üzerine. Herkesin hakkı var. Herkes hakkını alabilir. Ben tapuyu üzerime almadım. Tapum yok. Annem kendi odasını başta bize vermek istemedi ama sonra bana hak verdi. Annemin odasını aldıktan sonra 1 yıl o şekilde yaşadık. Ben annemle oda kavgası yüzünden dargın yaşamadım. Başka meselelerden dolayı öyle yaşadım. Annem başta odayı vermek istemiyordu. Sonra bana hak verdi" dedi.

Aydın annesine silah çekti mi?

Hatice Hanım'ın diğer kızı Sevim, "Annemle abim babamdan kalan parayı bölüşemiyordu. Abim 'parayı bana vermediniz' diye anneme silah çekti. Boğuyordu. Annem 'imdat' diye bağırınca ayrıldı" diye konuştu.

Aydın, "Ben belediyeden kendim ayrıldım. Kaporta ustalığı yapıyordum. Belediye araçlarının tamiratını yapıyordum. O dönem bıraktım. Bugünkü aklım olsa bırakmazdım. Annem köyde birkaç kişiye gidip geliyordu. Köydeki insanların hepsi öldü. Hayatta olsalardı anlatırlardı. Yine anlatacak olan çıkar" dedi.

Olaya tanık olan çocuğun o dönem 3 yaşında olduğu belirtildi. Aydın, "Çocuğum neden karakolda aynısını anlatmamış? Onun da ifadesi alındı. Bir şey anlatmamış. Benim annemin ölümüyle ilgim yok" dedi.

Aydın Musaoğlu-1

Alperen Bulanıkoğlu'nun yandığı evi kim kundakladı?

16 yaşındaki Alperen Bulanıkoğlu 20 Ağustos Salı günü Kastamonu'nun Tosya ilçesine bağlı Bürnük köyünde anneannesinin evinde çıkan yangında hayatını kaybetti. 16 yaşındaki gencin Yaşar Karamahmutoğlu isimli komşuları tarafından kundaklandığı düşünülen evde öldüğü iddia edildi.

Muhabir: Deniz Dalgıç