Brezilya'nın São Paulo kenti yakınlarındaki Atibaia mahallesinde 34 yaşında bir kadın, 39 yaşındaki eşinin 15 yaşındaki yeğeniyle ilişki yaşadığını öğrenmesinin ardından eşinin penisini keserek tuvalete attı.

Eşinin 15 yaşındaki yeğenine cinsel istismarda bulunduğunu öğrenen kadın, eşini fantezi yapma vaadiyle kandırıp yatak odasına götürdü. Daha sonra eşinin ellerini ve kollarını yatağın başlığına bağlayan kadın, bir jilet yardımıyla adamın penisini kesti.

34 yaşındaki kadının saldırısının ardından adam kanlar içinde kalırken, kadın adamın penisini tuvalete attıktan sonra üzerine sifonu çekti.

Mail Online'da yer alan habere göre, olayın ardından 22 Aralık'ta kardeşiyle polis merkezine gelerek teslim olan kadın, "İyi akşamlar memur bey, kocamın penisini kestiğim için teslim olmaya geldim" dedi.

İsrail'den, Hizbullah lideri Nasrallah'ın konuşması öncesi Lübnan'a hava saldırısı İsrail'den, Hizbullah lideri Nasrallah'ın konuşması öncesi Lübnan'a hava saldırısı

Kadın, penisin yerine takılamaması için kestiği parçayı tuvalete attığını söyledi. 39 yaşındaki adamın hastanede tedavi gördüğü belirtildi.

Olay soruşturulurken, adam ile kadının yeğeni arasındaki ilişkinin de inceleme altına alındığı bildirildi.

Kaynak: Mail Online