Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 15 Nisan Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

5 Nisan Müge Anlı: Serpil Hanım'ı 412 bin lirasından eden aşk 5 Nisan Müge Anlı: Serpil Hanım'ı 412 bin lirasından eden aşk

Sena'nın 32 yıllık anne hasreti son buldu

Sena 32 yıl önce ayrıldığı annesine Müge Anlı stüdyolarında kavuştu. Sena, annesine neden “Beni bıraktın?” diye sordu. Annesi ise, “Ben mecbur kaldım. Peşine düşmek istedim ama bırakmadılar. Anlatacak durumda değilim. Daha sonra anlatırım. Sena’yı bıraktığımda 40 günlüktü. Bakıcıya bıraktım. Bez ve kıyafetlerin yoktu. Çalışmaya çalışıyordum ama olmadı. Babası dina nikahlıydı” dedi. Kardeşleri olduğunu öğrenen Sena annesine sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Sena, "Ben anneme kızmıyorum. Zorda kalmasa bırakmazdı. Ben sadece merak ediyorum" açıklamasında bulundu.

Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor

Sena Müge Anlı

Türkiye, Suudi Arabistan ve Etiyopya üçgeninde baba hasreti

Eman, babası Muzaffer Uzun'u aramak için Etiyopya'dan geldi. Türkiye, Suudi Arabistan ve Etiyopya üçgeninde baba hasreti yaşayan Eman, babasının 6 yaşındayken gittiğini ve bir daha dönmediğini açıkladı. İman babasına seslenerek, "Baba seni arıyorum. Sana kavuşmak istiyorum. Seni görmek istiyorum" dedi. En son 22 yıl önce konuştuğu babasını aramak için Müge Anlı stüdyolarına gelen Eman, "Babam restoran işletiyormuş. Annemle tanışıp evlenmişler. Babam ve annemin evliliğinden tek çocukları var o da benim. Babamı hiç görmedim. Babamın sesini 6 yaşıma kadar telefonla konuştum. Bir süre sonra iletişimimiz koptu. Ben 7 yaşındayken babamla annem ayrılmış. İzine ulaşamadık. Babamın Türkiye'ye döndüğünü öğrendim. Etiyopya'dan Türkiye'ye babam için geldim. Babamı bulup Türk kültürünü tanırsam çok mutlu olurum. Müge Anlı'ya gelmemi söylediler. Ben de buraya geldim. Babamdan kalan bazı fotoğraflar var. Ben evliyim. Bir çocuğum var. Ailemle birlikte geldim. Babamın ailemi tanımasını istiyorum" dedi.

Muzaffer Uzun Eman

Eman, "Arkadaşlarım bana hep, 'Sen gerçekten Etiyopyalı mısın? Neden beyazsın?' diye sorardı. Babamı görmek onu tanımak istiyorum. Annem Etiyopyalı olduğu için renkler karışmış. Benim rengim daha açık olmuş. Eşimle ehliyet kursunda tanıştık" dedi. Eman'ın eşi Muhammed, "Her zaman babasını merak ediyordu. Babasının ailesini tanımak istiyordu. Biz de Türkiye'ye gelmeye karar verdik. Babası yaşıyor mu merak ediyoruz" dedi.

Müge Anlı, Eman'a "Babanı tanıyanlardan haber gelmeye başladı" dedi. Yayına bağlanan bir adam, "Biz Eman'ın babasını tanıyoruz. Babası 2-3 yıl önce rahmetli oldu. Ancak geniş bir sülalesi var. Babasının 10 tane kardeşi var. Kalabalık bir aile. Sevilen bir aile. Şanlıurfa Viranşehirli. Eski İzmir'de yaşıyordu" diye konuştu. Eman, babasının ölüm haberi karşısında gözyaşlarına boğuldu. Eman, "Mezarlığını görebilir miyim?" diye sordu. Eman, kardeşlerini bulmak istediğini söyledi. 

Yayına bağlanan bir kadın, "Beyefendinin dediği gibi kalabalık bir ailesi var. Ben 30-40 senelik komşularıyım. 3 kız kardeşi 1 erkek kardeşi var. Kız kardeşlerine çok benziyor. Üzgünüm iyi haber vermek isterdik ama durum böyle" diye konuştu.

Müge Anlı, Eman'ın babasının son halini ekrana yansıttı.

Muzaffer Uzun Eman Etiyopya

Eman'ın kardeşleri çok şaşkın olduğunu ve Eman'dan haberleri olmadığını açıkladı. Eman'ın amcası yayına bağlandı. "Biz şoktayız. Merhaba Eman merhaba kızım. Eğer gerçekse o da bizim yeğenimizdir. Bizim çocuğumuzdur. Biz rahmetliyle birlikte Suudi Arabistandaydık ama hiç bilmiyordum. Bana hiç iletmedi. Oraya işçi olarak gitmişti. Burada eşinden ayrılmamıştı. Benim 4 tane daha yeğenim var. Resmi nikahı devam ediyor. Nasıl nikah kıyabilir? Abim evliyken gitti. 40 yaşında bir kızı var. 3 kızı 1 oğlu var. Ben 94 yılında Suudi Arabistan'dan döndüm. Benden sonra olmuş. Haberim yok" dedi. Eman 96 doğumlu olduğunu söyledi. 

Eman'ın abisi Cemil Bey yayına bağlanarak, "Merhaba. Biz çok şaşkınız. Nasıl bir tepki vereceğimizi bilemiyoruz. Babamızın o. Eman, küçük kız kardeşim Rojbin'e benziyor. Gözleri benziyor. Babam hiç söylemedi. Tuhaf. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben 91 doğumluyum. Eğer gerçekten babamızın kızıysa başımızın gözümüzün üstünde yeri var. Babamın yanlışınında doğrusununda arkasındayım Koronadan vefat etti. Kardeşimle tanışmak isterim. Annem hayatta. Annem de bilmiyormuş. O da şaşkın. Annem 18 yıl babamı bekledi. Bize hem annelik hem babalık yaptı. Aralarında bir boşanma söz konusu değil" diye konuştu.

Eman, "Böyle bir şey beklemiyordum. Babamın sağ olmasını bekliyordum. İnşallah babamla cennette görüşürüz. Keşke koronadan önce gelebilseydim. Keşke benimle ilgili onlara bir şeyler söylemiş olsaydı. Keşke beni biliyor olsalardı. Çünkü günün sonunda onun kızıyım. Ben kardeşlerimi biliyordum. Resimleri vardı ama kaybettim. Kız kardeşimin bana benzediğini söylediler ama ben biliyordum. Keşke vefat etmeden onu bulabilseydim. Hayal kırıklığı yaşıyorum. İnşallah bir araya geliriz ve aile olabiliriz" dedi.

Nazire Yıldız bulundu

Güvenlik görevlisi olmak için sınavlara hazırlanırken İstanbul Esenler'den kaybolmuştu. Annesinin onu aradığını gören 21 yaşındaki Nazire Yıldız ailesine ulaştı. Nazire Yıldız kaybının 10. gününde evine ve ailesine döndü. Nazire, "Kız arkadaşımın yanında Giresun'daydım. Maddi zorluklar, iş bulama kaygısı beni buraya itti. Sonra pişman oldum. Güvenlik olmak istiyorum. Sınava gireceğim" dedi.

Nazire Yıldız

Hüseyin Bulkaz’dan 9 aydır haber alınamıyor

Hüseyin Bulkaz’dan 9 aydır haber alınamıyor. Hüseyin Bulkaz, 6 Temmuz 2023'ten bu yana kayıp. Uşak’tan şüpheli şekilde kaybolan Hüseyin Bulkaz’ın öldürüldüğü düşünülüyor. Gelin Tuğba babasından şüphe duyuyor. Tuğba Hanım, “Babam Tamer Karakurt eşimle evlenmemi hiç istemedi. Babam kindar, takıntılı, kötü bir insan. Ben Norveç’teydim. O arada babam kesin eşimin başına bir iş getirdi” açıklamasında bulundu.

İddiaların odağındaki kayınpeder Tamer Karakurt yayına bağlanarak, "Hüseyin 13 yaşındaki kızımı kaçırmıştı. Hüseyin yasaklı madde kullanıyordu. Bu senin kızını her yere götürür dediler. Ben Hüseyin'in kaybından 35 gün önce bu maddeyi kullandığı için benden uzak dur demiştim" diye konuştu. 

Hüseyin Bulkaz

Muhabir: Deniz Dalgıç