Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 14 Aralık Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

13 Aralık Müge Anlı: Ali Ersin eşinden ayrıldı mı? Sıdıka Çelik'i kim öldürdü? 13 Aralık Müge Anlı: Ali Ersin eşinden ayrıldı mı? Sıdıka Çelik'i kim öldürdü?

Nuriye Yakdemir ikizlerini arıyor

7 çocuk annesi Nuriye Yakdemir, 14 yıl önce henüz 4 yaşındayken evlatlık verdiği ikizlerini arıyor. 2009 yılında evlatlık verilen Ramazan ve Hatice aranıyor. Nuriye, Ramazan ve Hatice isimli ikizlerinin Ankara’da evlatlık verildiği bilgisini paylaştı.

nuriye yakdemir

Dolandırıp Macaristan'a kaçtı

Gülbin Akdoğan, dolandırılma iddiası ile Müge Anlı'nın kapısını çaldı. 50 yaşında üç çocuk annesi Gülbin Akdoğan bir internet sitesinden tanıştığını, Gültekin Yıldız'ın kendisiyle evlenmek istediğini ama zor durumda olduğunu ve kendisine arabasını, evini satarak toplamda 4 milyona yakın para verdiğini açıkladı.

Müge Anlı, Gülbin Akdoğan ve diğer kadınları dolandıran Gültekin Yıldız'ın Macaristan'a kaçtığını açıkladı.

Sıdıka Çelik'i kim öldürdü?

8 Ocak'ta Konya Ilgın'daki evinde başından silahla vurulmuş halde bulunan 3 çocuk annesi Sıdıka Çelik'in ölümü Müge Anlı'da araştırılmaya devam ediyor.

Anne Hattaway yeniden 'Acemi Prenses 3' başrolünde Anne Hattaway yeniden 'Acemi Prenses 3' başrolünde

Sıdıka Çelik'in gözleri ihaneti gören eşini işaret etti. Sıdıka, kocasının kendisini vurduğunu göz hareketleriyle onayladı.

Editör: Deniz Dalgıç