Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 13 Mart Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

12 Mart Müge Anlı: Erdem Kaynak'ın katili belli oldu mu? Muradiye evladına kavuşacak mı? Seda, Mehmet'e dönecek mi? 12 Mart Müge Anlı: Erdem Kaynak'ın katili belli oldu mu? Muradiye evladına kavuşacak mı? Seda, Mehmet'e dönecek mi?

Muradiye Çınar oğluna kavuşacak mı?

Muradiye Çınar, sosyal medyada sahte hoca olarak davet yapıp hanımları ağına düşüren kocasını ve kaçırılan oğlunu aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Muradiye Çınar, eşinin oğlunu kaçırdığını ve kendisine göstermediğini söylüyor.

Tiktok'a merak salan ve kendisini 'Çınar Hoca' diye tanıtan kocası Ömer Çınar, Muradiye Hanım'ın üzerine kuma getirmiş. Oğlu İsmail ile görüşmesine müsaade etmeyen Ömer Çınar hakkındaki iddialara ne yanıt verecek? Muradiye Hanım, oğlu İsmail'in kendisine "Kafir müşrik. Sana anne demeye utanıyorum" dediği ve görüşmek istemediğini açıkladı.

Muradiye Hanım, “Kocamın benim üzerime kuma getirdiği hanım evli ve çocukluydu. Beni darp etti. Kendi nefsine sahip çıkamayan başkasına nasıl din eğitimi verecek. Kendi din bilgisi yok. Oğlumu bulalım. Babası gibi üfürükçü olmasın. Oğlumun beynini yıkamış. Çocuğumun nerede yaşadığını bilmiyorum. Çocuğumu istiyorum. Şimdi de başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ve kadının hamile olduğunu öğrendim. Lütfen oğlumu bana bulun” dedi.

Ömer Çınar yayına bağlanarak, "Ben esnaf bir adamım. Olay o kadının manipüle ettiği gibi değil. Ben Tiktok'tan hesap açamaz mıyım? Konu benim dini eğitimim mi? Ben hoca değilim. Ben konuyu geçeyim. Şuna açıklık getireceğim. Ben onun eğitimini almışım ki konuşuyorum. Sizce kimden almışımdır? İlla insanın bir diploma alması mı lazım? Mevlana cahildir o zaman. Ben hoca değilim. Muradiye çocuk senin tapulu malın mı? Ben çocuğu göstermeyecek olsam Rana'yı vermezdim. İsmail beni istiyor. Çocuk seni görmek istemiyor. Pedagoglar gelir çocuğun kimde kalması gerektiğine karar verir. Resmi kanallarla çocuğuna ulaşabilir. Ben Afyon'da yaşıyorum. İstediği zaman gelip çocuğunu görebilir. Çocuk 5. sınıfa gidiyor. Okula yazdırdım" ifadelerini kullandı. 

Müge Anlı, kendisini hoca olarak tanıtan üfürükçüye sinirlenerek, "Yeter artık kendinizi yanlış tanıtmayın. İnsanlar kanıyor. İnsanları dolandırmayın" dedi. Yayına bağlanan komşu Dilek Hanım, "Muradiye'nin gördüğü şiddete biz bizzat tanık olduk. Ömer'in 'Ben Atatürk'ün okullarında çocuk okutmam, İstiklal Marşı okutmam' diye konuştuğunu duyduk. Kocası çocuklarını okutmak istemiyor" diye konuştu.

11 yaşındaki çocuk için Aile Bakanlığı devreye girdi

Müge Anlı, okula devamsızlığı olağanüstü seviyede bulunan 11 yaşındaki çocuk için Aile Bakanlığı'nın devreye girdiğini açıkladı.

Muradiye Çınar

Erdem Kaynak'ın katili kim?

İlişki ağı içinde işlenen cinayet. İki kuzen karşı karşıya mı geldi? Halil ile Erdem arasındaki anlaşmazlığın nedeni ne? İddiaların odağındaki isim korkudan mı yoksa heyecandan mı konuşmuyor? Erdem Kaynak cinayetindeki soru işaretleri Müge Anlı stüdyolarında araştırılıyor. Erdem Kaynak cinayetinde çember daralıyor. Kuzen Halil Kaynak, Müge Anlı'nın "Alkollü olduğunuz için olay gününü hatırlamıyor musunuz?" sorusu üzerine, "Olabilir. Ben o güne dair bir şey hatırlamıyorum" yanıtını verdi. 

Turan Şentürk'ün eski eşi Ayşe Kan'a, Ali Kan ile birlikte olup olmadığı soruldu. Ayşe Kan kocasıyla Ali Kan yüzünden ayrılmadığını, Ali'nin akrabası olduğunu, Turan Şentürk'ün kendisine iftira attığını, Turan'ın Halil'in karısını kötü niyetle aradığını, Turan'ın çok sayıda kadınla adının çıktığını anlattı. Ayşe Kan, Turan'ın başka bir kadın ile kaçmak için kendisine iftira attığını öne sürdü.

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te büyük ödülün sahibi kim oldu? MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te büyük ödülün sahibi kim oldu?

İhanet iddialarının odağındaki isim canlı yayında, ''Turan'ın eski eşine karşı hata yaptım" açıklamasında bulundu. Erdem Kaynak'ın dayısı da yayına bağlandı. Mehmet Bey, Ali'nin "Turan'ın eski karısına karşı bir hata yaptım" dediğini, yanında Ali'nin ustasının olduğunu ama onun gerçekleri söyleyip söylemeyeceğine kefil olmadığını açıkladı. Ali Bey ise öyle bir şey demediğini açıkladı. Ali'nin aynı olayı Muhabir Müge'ye de anlattığı, ellerinde kanıtların olduğu ama yalandığı anımsatıldı.

Fatma Tosun'un şaşırtan iddiaları

Eşini ve annesini aynı anda kaybetti. Çifte acı yaşadı. Tüm birikimi görümcesi ve görümcesinin sevgilisi Şahin ile birlikte kayıplara karıştı. Evlatlarının geleceğine ağlayan bir anne.. İthamlar, suçlamalar... Fatma Tosun'un şaşırtan iddiaları Müge Anlı'da işleniyor.

Muhabir: Deniz Dalgıç