Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 13 Haziran Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

12 Haziran Müge Anlı: Kıyma makinesinde öldürüldüğü söylenen kişi Mehmet Bayır mı? 12 Haziran Müge Anlı: Kıyma makinesinde öldürüldüğü söylenen kişi Mehmet Bayır mı?

Zeki Keleş'ten haber alınamıyor

40 yaşındaki Zeki Keleş'ten 17 gündür haber alınamıyor. Medine Keleş, kuşu limon ile birlikte kocası Zeki'yi aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Medine, Ağrı'dan kaybolan Zeki ile anlaşmazlık yaşamalarının nedeninin eşinin ailesi olduğunu iddia etti. 13 yıllık evlilikten 3 çocukları olduğunu söyleyen Medine Hanım, "Eşim olmadan uyuyamıyorum. Bir hata yaptım. Yuvamdan oldum. Eşimi Şenol isimli bir adamla aldattım. Pişman oldum. Beni sevdiğini sandım. Sevmiyormuş. Yalanmış. Param için birlikteymiş. Eşini bırak benimle ol diyordu. Ben Emlakçı Şenol benden para istedi. Beni tehdit etti. Darp etti. Eşim biliyordu. Ben 35 yaşında bir başıma kaldım. Eşimden başka kimsem yok. Bana onu getirin. Çocuklarım yurtta. Emlakçı Şenol evli ve 4 çocuğu var. Zeki lütfen dön. Çok pişmanım. Ben seni bırakmam" dedi.

Müge Anlı Medine Keleş kimdir? Müge Anlı Medine Keleş kimdir?

Medine Keleş Zeki Keleş

Cem Adrian’a pet şişeli saldırı! Cem Adrian’a pet şişeli saldırı!

Zeki Keleş'in erkek kardeşi Emrah Bey, "Abimi aldattı. Başka bir çocuk daha peydahladı. Abim kesinlikle dönmek istemiyor. Medine'nin raporu varmış. Biz bunu daha sonra öğrendik. Medine sokağa atılmıştı biz aldık sahip çıktık" dedi. Medine, "En küçük çocuğum 2 yaşında. Çocuğumun babası Şenol. Çocuğum onun kopyası. DNA testi de yapabiliriz. O çocuğum da şu an yurtta. Zeki'den önce tecavüze uğradım. Bir çocuğum var. Zeki'den 2 çocuğum daha var. En küçük çocuğum da Şenol'dan. 4 çocuğum var" diye konuştu. 

Müge Anlı Zeki Keleş kimdir? Müge Anlı Zeki Keleş kimdir?

Emlakçı Şenol ne söyledi?

Emlakçı Şenol, "Ben sadece ev tutmak istediğinde yardımcı oldum. Onun dışında ilgim yok" dedi. Medine'nin ablası Rahime Hanım yayına bağlanarak, "Şiddet yok. Kendi kafasına göre gidiyordu. Bizi dinlemiyordu" dedi. Medine, "Abla yalan söylüyorsun. Beni dövmedin mi?" diye sordu.

Zeki Keleş

Müge Anlı, öfkesini gizleyemedi

Müge Anlı duydukları karşısında öfkesini gizleyemedi. Müge, "Bu durumdaki bir kadını nasıl hamile bırakırsınız? Aç köpek tabiri buradan geliyor. Bu insanlar bu kadar mı düşük? Yayında olmasam saydırıp sövdüreceğim. Bunlar ahlaksız. Medine için ne yapılacağına bakacağım. İstanbul İl Sosyal Hizmetler, Medine ile görüşmesi için bir ekip gönderiyormuş. Ben DNA testi yaptıracağım. Ak koyun kara koyun belli olsun. Hiç adamım diye dolaşmayın sokakta. Bu tür insanlardan faydalanıp istismar edip bizimle aynı sokakta dolaşmayın" dedi.

Müge Anlı Emlakçı Şenol kimdir? Müge Anlı Emlakçı Şenol kimdir?

Müge Anlı-38

Anne-oğul, sahte geline kandı

Oğlu İrfan Şeker'i evlendirmek isteyen Ayşe Akçalık, tüm birikimlerini sahte geline kaptırdı. 300 bin TL'lik birikimlerinden olan anne oğul Müge Anlı stüdyolarına geldi.

İrfan Şeker, "36 yaşındayım. Evlenmek bir aile kurmak istedim. Başıma bu olay geldi. Altınlarımızı ve paralarımızı geri istiyoruz. Geri dönüşüm işiyle uğraşıyorum. Hurdacılık yapıyorum" dedi.

Irfan Şeker

Kıyma makinesi stüdyoda

Müge Anlı, adam çekildiği söylenen kıyma makinesini ATV stüdyolarına getirdi.

İçine düşen metal kaşığı pirinç tanesine çevirdiği söylenen 'kıyma makinesi cinayeti' ile ilgili taraflar karşı karşıya geldi.

Güllü Çolak, ilk eşi Murat'ın üzerinden çocukları aldığını söyledi.

"Güllü, "Mehmet'i seni kıyma makinesinde çekerim' diye tehdit ederdi"

Komşu Hatice, "Ben kimseyi suçlamak için değil. Bildiklerimi anlatmak için geldim" dedi.

Kıyma Makinesi Cinayeti-1

Müge Anlı'ya demir kaşık atıp makineyi test etmesi söylendi. Müge, "Ben elimi bile sürmem" dedi. Mehmet Taşpınar, "Ben bu makineyi daha önce görmedim" açıklamasında bulundu. Makinenin zincirli, kayışlı olduğu, spiral şekilde dönen bir aparatı bulunduğu, sert bir materyalden oluştuğu söylendi. Yayına bağlanan ve komşuları olduğunu söyleyen bir adam, "O makine Durmuş'a ait değil. O dönem Durmuş'un makinesi yoktu" dedi.

Kıyma Makinesi Cinayet

Muhabir: Deniz Dalgıç