Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 13 Eylül Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

12 Eylül Müge Anlı: İsmail Demir öldürüldü mü? Abdulhalim'i yedek aşkı da terk etti 12 Eylül Müge Anlı: İsmail Demir öldürüldü mü? Abdulhalim'i yedek aşkı da terk etti

Alperen Bulanıkoğlu'nun katil ya da katilleri kim?

Torununu kaybeden Anneanne Aliye Hanım stüdyoda ağlama ve sinir krizi geçirdi.

20 Ağustos salı günü Kastamonu Tosya'ya bağlı 16 yaşındaki Alperen Bulanıkoğlu anneannesinin evinde çıkan yangında hayatını kaybediyor. Çok iyi ve ailesine bağlı bir çocuk olduğu anlatılıyor. Burhan ve Gülseren Bulanıkoğlu çifti 2 oğluyla birlikte İstanbul'da yaşıyor. 1 yıl önce ailenin dedesi vefat edince aile Kastamonu'ya taşınıyorlar. Sabaha karşı 4 sıralarında Alperen, hayvanları sağmak için annenannesi Aliye Hanım'ı uyarıyor. 4.20'de eve geliyorlar. Saat 4.35'te baba Burhan, anne Gülseren ve anneanne Aliye Çankırı'ya hastaneye gitmek üzere yola çıkıyor. Aile hastaneye vardığında komşuları kendilerini arayarak "Ev yanıyor. Alperen içeride kaldı' diyor. Yapılan incelemeler üzerine yangının evden değil, samanların olduğu yerden çıktığı anlaşılıyor. Ailenin arsa meselesi nedeniyle köyde husumetli olduğu bir aile var. Aile "Bizim evimizi de içinde çocuğumuzu da yaktı" iddiasıyla Müge Anlı'ya başvurdu.

Alperen'in en son kız arkadaşıyla telefonla konuştuğu ve 'kendimi iyi hissetmiyorum. başım dönmeye başladı' dediği öğrenildi. Alperen'in yangını farketmeyip karbondioksit zehirlenmesi yaşadığından şüpheleniliyor.

Senarist Can Sinan Tekgündüz hayatını kaybetti Senarist Can Sinan Tekgündüz hayatını kaybetti

Aile, kendilerine sürekli sataştığını söyleyen husumetlileri Yaşar Karamahmutoğlu adlı bir adamın yangını çıkardığından şüpheleniyor.

İddiaların odağındaki Yaşar Karamahmutoğlu yayına bağlanarak, "Ben onları televizyonda dinledim. Bizim aramızda bir arazi meselesi var. Köy yerinde bu sınır davaları bitmez. Ancak benim olayla ilgim yok. Dava ağaç davası değil. Benim ektiğim ağaçların sınırıyla ilgili sorun yaşıyoruz" dedi.

Müge Anlı 2-1

Hatice Musaoğlu'nu oğlu mu öldürdü?

17 yıl önce Kastamonu'da 4 çocuk annesi Hatice Musaoğlu 50 yaşındayken kayboluyor. Kendisinden 17 yıldır haber alınamıyor. Kendisini aramak için kızı Müge Anlı stüdyolarına geldi. Kızı, "Annemi abimin öldürdüğünden şüpheleniyorum" dedi.

Hatice Musaoğlu

Hatice Hanım'ın kızı Melek, "Babam öldüğünde abim bekardı. Evlendi. Annemle birlikte yaşamaya başladılar. Ben abim Aydın Musaoğlu'nun annemin kaybından sorumlu olduğunu düşünüyorum. Benim o dönem aklım pek ermiyordu. Eşim kendisi olayla ilgilenmek için gitti. Benim gitmemi istemedi. Ben de gitmedim. Kocam ne derse onu yapıyordum. Annem damadıyla konuşurken abim annemin kafasına vurunca telefon kapanmış. Abimin 3,5 yaşındaki kızı soranlara anlatmış. 'Babaannem telefonla konuşurken babam sobanın demir çubuğuyla kafasına vurdu. Kan aktı. Sonra boğmaya kalktı. Çuvala koyup yukarı attı' dediğini öğrendik. Biz o telefon konuşmasından sonra annemden bir daha haber alamadık. Biz yeğenlerimle pek görüşemiyoruz. Abim müsaade etmiyor. Yeğenlerim de babalarının korkusuyla bizimle konuşmuyorlar. Benim anneannem sağ. Ondan duyduk. Yeğenim soranlara öyle anlatmış. Çocuk küçük diye lafını ciddiye almamışlar" dedi.

İddiaların odağındaki Aydın Musaoğlu "Annemin sevgilileri vardı. Annemle kaybolmadan önce kavga ettik. Biz annemle yıllarca o evde birlikte yaşadık. Ben annemin nereye çıkıp gittiğini bilmiyorum. Aynı evde oda meselesi yüzünden anlaşmazlık yaşadık. Konuşmuyorduk. Aynı evde yaşadığım annemin kaybını başka yerde yaşayan kardeşimden öğrendim. Annemin yapmadığı hareketler kalmadı" dedi. Aydın Musaoğlu, "Benim annem yaşıyor olabilir. Annem şu an hayatta olabilir. Ben hayatta olduğunu düşünüyorum. Bizim beraber olup birlik olup annemi aramamız lazım" ifadelerini kullanıyor. 

Hatice'nin diğer kızı Cemile Hanım, "Annemin odasının yanındaki sobanın yanında kan vardı. Annemin odası kan revan içindeydi. Ev, oda kan içindeydi. Yatağının altında telefonunu buldum. Yerde kan vardı. Duvarları da temizlemişler mi ne yapmışlar. Ben 42 yaşındayım. İlkokula gittim. Sonra da 1 sene Kuran'a gittim" dedi.

Aydın Musaoğlu

Kaynak: AA