Ezgi Sertel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1344. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

‘Pera Palas'ta Gece Yarısı’ iki sezonuyla Netflix Top 10'da ‘Pera Palas'ta Gece Yarısı’ iki sezonuyla Netflix Top 10'da

12 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu? 12 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu?

Tuğçenur Gücük 27 yaşında ve 1 yıllık evli.

Ev hanımı Tuğçenur Gelin Kocaelili.

Davul zurna eşliğinde gelinleri karşılayan Tuğçenur Gelin'in karşılaması beğenildi.

Ezgi Sertel, Tuğçenur Gelin'e leopar bornoz hediye etti.

Karpuz suyu ikram eden Tuğçenur Gelin'in kuru boz eşliğindeki sunum peçetesi uygun bulunmadı.

Açık tonlarda bir dekor tercih eden Tuğçenur Gelin'in salonundaki berjer fazla olarak değerlendirilirken; örtü, ayna ve diğer aksesuarlar eleştirildi. Halısının büyük olduğu söylendi.

Mutfağında endüstriyel bir tarz tercih eden Tuğçenur Gelin'in dekoratif ürünleri  bazı eleştiriler aldı. Ancak mutafğın genel havası beğenildi.

Gelinler haftanın ödüllü oyununda kıran kırana mücadele gösterdi. Ancak oyunun galibi ve havalı pişiricinin sahibi Tuğçenur Gelin oldu.

Yatak odasında şık spor tarz bir dekorasyon yapan Tuğçenur Gelin'in yatağının çok yüksek olması eleştirildi. Avizesinin odayı yeteri kadar aydınlatmadığı söylendi.

1 yıllık evli Tuğçenur Gelin'in çeyizi Ezgi Sertel ve diğer gelinlerin beğenisini topladı.

Haftanın finalinde yöresel tatlar ikram eden Tuğçenur Gelin'in sunum masası genel olarak beğenildi. Yemek takımına "oyuncak gibi" benzetmesi yapıldı.

Tuğçenur Gelin ve eşi ilişki testinden kalarak altını kaybetti.

Final gününde yarışan Tuğçenur Gelin puanlama esnasında "misafirperverliğini beğenmedim" değerlendirmesi karşısında sinirlendi. Tuğçenur Gelin diğer gelinlerden toplam 12 puan aldı.

Haftanın birincisi ve 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi Birgül Gelin oldu.

Kaynak: Haber Merkezi