Zuhal Topal’la Yemekteyiz yeni sezon heyecanı devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16:00’da ekranlara gelen bölümleriyle merak ediliyor. Peki,13 Aralık Çarşamba 498. bölümde neler oldu?

Haftanın üçüncü yarışmacısı Ayşe Çalışkan kimdir?

Haftanın üçüncü yarışmacısı Ayşe Çalışkan, 35 yaşında. 2 çocuk annesi. Bulgaristan göçmeni.

Haftanın üçüncü yarışmacısı Ayşe Çalışkan menüsü

Patates topları

16 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 646. bölüm: Haftanın ilk yarışmacısı Havva Memiş’in menüsü beğenildi mi? 16 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 646. bölüm: Haftanın ilk yarışmacısı Havva Memiş’in menüsü beğenildi mi?

Havuçlu mor lahana tarator

Haydari

Çıtır kabak ve biga sos

Patlıcan peynirli sarma

Pastırma

Peynir

Kızarmış ekmek

Ispanaklı, mantarlı, pastırmalı, kaşarlı kiş

Arnavut ciğeri

Küp küp patates

Soğanlı sumaklı salata

Profiterol

Yarışmacılar Ayşe Çalışkan’ın masasını yorumladı

Haftanın ilk gün yarışmacısı Alev Culha, “Masada ben şeyi merak ettim neden kozalak? Masanız biraz Uludağ gibi siz biraz Antalya gibi” diye konuştu.

Haftanın ikinci gün yarışmacısı Orhan Çinğay, “Benim masamla kıyaslamam. Benim masam daha güzel. Eşimin de emeği vardı” ifadelerini kullandı.

Haftanın dördüncü gün Bengisu Delioğlu, “En azından mumu kullanması gerektiği yeri biliyormuş. Çünkü Alev hanım altına bir şey koymadan masaya koymuştu. Ama ben sadece şu köpük olayını sevemedim. İnananın köpük olmasa ben beğenirdim. Sanki yıkamışsınız da durulamamışsınız gibi” şeklinde konuştu.

Haftanın son yarışmacısı Koray Düşmezkalender, “Ayşe hanım siz üç gündür çok yazlık giyiniyorsunuz masa kışlık. Nasıl olacak bu? Masayı bizim için hazırladınız?Gıdanın olduğu bir yerde böyle bir köpük olmamalı. Bardağa içecek koyacağız ve köpükler uçuşuyor ve bardağa temas ediyor. Bardağıma değdi” dedi.

Yarışmacılar Ayşe Çalışkan'ın menüsünü beğendi mi? 

Editör: Sümeyye Aksu