Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 12 Mart Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

11 Mart Müge Anlı: Erdem Kaynak’ın katili kim? Seher Allıtekin bulundu mu? Muradiye Çınar oğluna kavuşacak mı? 11 Mart Müge Anlı: Erdem Kaynak’ın katili kim? Seher Allıtekin bulundu mu? Muradiye Çınar oğluna kavuşacak mı?

Mehmet, 23 yaş küçük sevgilisi Seda'yı bulacak mı?

Mehmet Akkaya, Seda Duman ile banka tanıştı. Seda Duman, evlilik arifesinde kayıplara karıştı. 23 yaş küçük sevgiliye dökülen gözyaşları… Kafaları karıştıran iddialar… 33 yaşındaki Seda Duman’ın kaybı Müge Anlı’da araştırılıyor.

Mehmet Amca, "Seda nolursun dön yuvana. Ben sana bakıyorum. Etinden sütünden, yumurtasına balığına sucuğuna kadar her şeyini alıyorum. Sana kendi ellerimle kahvaltı yapıyordum. Hayat kadını değil. Annesinin babasının öldüğünü söyledi" dedi.

Müge Anlı'nın dikkatli izleyicileri Seda'nın fotoğraflarını gönderdi. Seda'nın fotoğraflarını gören Mehmet Bey, "Seda nolur dön. Seni çok seviyorum. Kimsenin dediklerine kulak asma. Doktora gideceğini söyleyerek gitti ve bir daha dönmedi" ifadelerini kullandı.

Seda Duman

Fatma Tosun'un şaşırtan iddiaları

Eşini ve annesini aynı anda kaybetti. Çifte acı yaşadı. Tüm birikimi görümcesi ile kayıplara karıştı. Evlatlarının geleceğine ağlayan bir anne.. İthamlar, suçlamalar... Fatma Tosun'un şaşırtan iddiaları Müge Anlı'da işleniyor.

Erdem Kaynak'ın katili kim?

İzmir'de işlenen Erdem Kaynak cinayetinde katil ya da katiller Müge Anlı’da aranıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te cinayetin şüphelileri arasında yer alan Erdem Kaynak'ın akrabası Fadime Dinç hakkındaki iddialara karşılık verdi. Erdem Kaynak'ın cinayetiyle ilgili aşk iddiaları gündeme geldi. Erdem Kaynak kıskançlık krizi sonucu mu öldürüldü?

31 Ekim 2021’de İzmir'de 4 kurşunla başından vurularak öldürülen Erdem Kaynak, annesi tarafından bulunmuştu. Erdem Kaynak'ın ölümünden sorumlu tutulan kuzeni Halil Kaynak tutuklanmış ve 8 ay sonra delil yetersizliğinden serbest kalmıştı. Erdem Kaynak'ın katilini arayan ailesi Müge Anlı'dan yardım istedi. Aile, cinayetin arkasında kuzen Halil Kaynak ve onun kardeşi Fadime Dinç’in bulunduğunu iddia etti.

Halil Kaynak yasaklı madde yetiştirmekten dolayı cezaevine giriyor. Halil Kaynak'ın kız kardeşi Fadime Dinç de kocasından ayrılarak ailesinin yanına gidiyor. Köyde dönen dedikodulara göre Fadime, abisi Halil’in eşi Hatice ve Erdem arasında bir ilişki olduğunu söylüyor. Fadime, annesinin ölümünden sonra abisi Halil'e giderek annemizi Erdem ve Hatice zehirledi ifadelerini kullanarak, köyde dedikodu yayıyor. Dedikodulardan sonra Halil, kendisini yasaklı madde yetiştirdiğini polise ihbar eden kişinin Erdem olduğunu öğreniyor. İddialara göre; Erdem ölmeden önce Halil tarafından tehdit ediliyordu. Halil’in kardeşi Fadime hakkındaki iddialara yanıt verdi. Köyde çıkardığı dedikodulardan haberi olmadığını söyleyen Fadime, Erdem ile yengesi Hatice arasında yasak aşk ilişkisi olmadığını belirtti. Yasak aşk dedikodularını kendisinin çıkarmadığını açıklayan Fadime, cinayetle ilgili hiçbir alakasının olmadığını söyledi. Abisinin eline silah alsa bile kimseye kıyamayacağını açıklayan Fadime, cinayet nedeniyle anlatılan her şeyi yalanladı.

Muhabir: Deniz Dalgıç