Özge Ulusoy: Yüzümde şişlik var, gelmeyin Özge Ulusoy: Yüzümde şişlik var, gelmeyin

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 12 Haziran Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

11 Haziran Müge Anlı: Kıyma makinesi cinayeti iddiasında yeni gelişme, Kim neden öldürüldü? 11 Haziran Müge Anlı: Kıyma makinesi cinayeti iddiasında yeni gelişme, Kim neden öldürüldü?

Kıyma makinesinde öldürüldüğü söylenen kişi Mehmet Bayır mı?

Dolandırıcılıktan cinayete ardı arkası kesilmeyen iddialar Müge Anlı'da işlenmeye devam ediyor. Kıyma makinesinde öldürüldüğü söylenen kişi Mehmet Bayır mı? Define cihazının üzerinde yazan isim Mehmet Bayır kim? Mehmet Bayır hayatta mı? Müge Anlı, dün yayın arasında rahatsızlanan Mehmet'e "Sen bu kadar kadınla nasıl baş edeceksin?" diye sordu. Güllü Çolak, Mehmet'ten ayrıldığı için aşure dağıttığını söyledi. Dün tüm kontrol yapılan Mehmet Taşpınar'ın sağlığının iyi olduğu öğrenildi. Mehmet, "Diyetime dikkat ediyorum. Kendime iyi bakıyorum. Yakışıklı olmak başa bela" dedi.

"Etlerini kıyma makinesinde kıtır kıtır kestiler"

Kıyma makinesi cinayeti iddiasından komşu Hatice Hanım konuştu. Hatice Hanım, "Mehmet, kilolu bir adamın öldürüldüğünü söyledi. Define işiyle uğraşıyordu. Para için dünyayı yakar. Kardeşi Esme'nin ölümünden ağabeyini sorumlu tutuyordu" dedi.

Stüdyoya gelen Hatice Hanım, "Herkesi susturabilirsin ama beni asla. Mehmet, 'Adamı kıyma makinesine koyup biber salçası gibi çekiyorlar' dedi. Annemin 2 koçunu ve 5 liramı buna kaptırdım. Komşunun 4 bin cevizini çaldı. Mehmet, 'Biz ne iri yarı adamlar gördük. Etlerini kıyma makinesinde kıtır kıtır kestiler' dedi." diye konuştu.

Komşu Hatice

Kadınlara iftira atan Mehmet Taşpınar'ın konuşmaları karşısında Müge Anlı sinirlenerek, "Kadını satan sen misin? diye sorarlar adama. Kadının namusuna laf söyleyemezsin. İftira atmayı bırak" dedi.

Muhabir: Deniz Dalgıç