Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 11 Mart Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

Erdem Kaynak’ın katili kim?

İlişki ağı içinde işlenen cinayet. İki kuzen karşı karşıya mı geldi? Halil ile Erdem arasındaki anlaşmazlığın nedeni ne? İddiaların odağındaki isim korkudan mı yoksa heyecandan mı konuşmuyor? Erdem Kaynak cinayetindeki soru işaretleri Müge Anlı stüdyolarında araştırılıyor.

Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle

Seher Allıtekin bulundu mu?

"Rehin alındım" diye ailesine mesaj atan Seher Allıtekin hayatta mı? Ailesi kızlarının hayatından endişeleniyordu. 22 yaşındaki Seher Allıtekin bulundu mu? Seher'in ailesi yayına çıkınca onu rehin tutan kişilerin korktuğu ve Seher'in fırsatını bulup konum attığı belirtildi. Seher'in attığı konuma emniyet ekipleri operasyon gerçekleştirdi. Seher günler sonra bulunarak ailesine kavuştu. Onu rehin tutan kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Muradiye Çınar oğluna kavuşacak mı?

Bir elinde cımbız, bir elinde ayna. Sosyal medyada sahte hoca olarak davet yapıp hanımları ağına düşüren kocasını ve kaçırılan oğlunu aramaya Müge Anlı stüdyolarına geldi. Muradiye Çınar, eşinin oğlunu kaçırdığını ve kendisine göstermediğini iddia ediyor.

Tiktok'a merak salan ve kendisini 'Çınar Hoca' diye tanıtan kocası Ömer Çınar, Muradiye Hanım'ın üzerine kuma getirmiş. Oğlu İsmail ile görüşmesine müsaade etmeyen Ömer Çınar hakkındaki iddialara ne yanıt verecek? Muradiye Hanım, oğlu İsmail'in kendisine "Kafir müşrik. Sana anne demeye utanıyorum" dediği ve görüşmek istemediğini söyledi.

Muradiye Hanım, “Kocamın benim üzerime kuma getirdiği hanım evli ve çocukluydu. Beni darp etti. Kendi nefsine sahip çıkamayan başkasına nasıl din eğitimi verecek. Kendi din bilgisi yok. Oğlumu bulalım. Babası gibi üfürükçü olmasın. Oğlumun beynini yıkamış. Çocuğumun nerede yaşadığını bilmiyorum. Çocuğumu istiyorum. Şimdi de başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ve kadının hamile olduğunu öğrendim. Lütfen oğlumu bana bulun” dedi.

Ömer Çınar yayına bağlanarak, "Ben esnaf bir adamım. Olay o kadının manipüle ettiği gibi değil. Ben Tiktok'tan hesap açamaz mıyım? Konu benim dini eğitimim mi? Ben hoca değilim. Ben konuyu geçeyim. Şuna açıklık getireceğim. Ben onun eğitimini almışım ki konuşuyorum. Sizce kimden almışımdır? İlla insanın bir diploma alması mı lazım? Mevlana cahildir o zaman. Ben hoca değilim. Muradiye çocuk senin tapulu malın mı? Ben çocuğu göstermeyecek olsam Rana'yı vermezdim. İsmail beni istiyor. Çocuk seni görmek istemiyor. Pedagoglar gelir çocuğun kimde kalması gerektiğine karar verir. Resmi kanallarla çocuğuna ulaşabilir. Ben Afyon'da yaşıyorum. İstediği zaman gelip çocuğunu görebilir. Çocuk 5. sınıfa gidiyor. Okula yazdırdım" ifadelerini kullandı. 

Müge Anlı, kendisini hoca olarak tanıtan üfürükçüye sinirlenerek, "Yeter artık kendinizi yanlış tanıtmayın. İnsanlar kanıyor. İnsanları dolandırmayın" dedi. Yayına bağlanan komşu Dilek Hanım, "Muradiye'nin gördüğü şiddete biz bizzat tanık olduk. Ömer'in 'Ben Atatürk'ün okullarında çocuk okutmam, İstiklal Marşı okutmam' diye konuştuğunu duyduk. Kocası çocuklarını okutmak istemiyor" diye konuştu.

Muradiye Çınar Çınar Hoca Ömer Çınar

Seda Duman aranıyor

53 yaşındaki Mehmet Akkaya, 1 yıldır birlikte olduğu ve evlenmek için gün aldığı kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi Seda Duman'ı aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Mehmet Bey, parkta bir bankta otururken tanıştığı ve evlilik hayali kurduğu sevgilisi Seda'nın hayatından endişeleniyor. Mehmet Bey, 'Hastaneye gidiyorum' diye Antalya'daki evinden çıkıp bir daha dönmediği imam nikahlı eşi Seda Duman'ı arıyor. Mehmet Bey, Seda'nın ilk eşinden boşandığını söyledi.

Görgü tanığı Adil Bey yayına bağlanarak, "Mehmet Bey, Seda Hanım'ı otelimize bıraktı. 1 günlük ödeme yaptı ve Seda'nın 5 gün kalacağını söyledi. Seda Hanım sabah çıktı. Akşam gelmedi" dedi.

Müge Anlı Mehmet Seda Duman

Muhabir: Deniz Dalgıç