Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 11 Haziran Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

10 Haziran Müge Anlı: 'Kıyma makinesi cinayeti' iddiasında yeni gelişme, Et makinesinde kime, ne oldu? 10 Haziran Müge Anlı: 'Kıyma makinesi cinayeti' iddiasında yeni gelişme, Et makinesinde kime, ne oldu?

Tanımadığını söylediği sevgilisi ile yüzleşti

Taraflar canlı yayında karşı karşıya geldi. Mehmet Taşpınar, Ayşe'yi tanımadığını söylemişti. Ayşe Gökburun yayına bağlandı. Ayşe'yi karşısında gören Mehmet Taşpınar, "Biz ayrılmıştık. 'İsmim lekelenmesin' dedi. Ben de onu tanıdığımı inkar ettim" dedi. Ayşe Gökburun, "6 yıl önce telefonda tanıştık. Kaçtım. Ailesinin evinde 2 yıl kadar kaldık. Güllü'nün kardeşi Mehmet'ten alacağı olduğunu söyledi. Güllü'nün kardeşi Taner, kız kardeşi Güllü için iyi sözler söylemedi. Mehmet, Güllü yüzünden bana şiddet gösterdi. Balkonuma çuvalla ceviz attığını bilmiyorum. Çıkmazdaydım. Mehmet benim için bir şey ifade etmiyor. Hata ettim. Kurtulduğuma seviniyorum" diye konuştu.

Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti

Yayın ihbar kabul edildi: Sosyal Hizmetler devreye girdi

Müge Anlı'nın yayını ihbar kabul edildi. Söz konusu olaylar ağı içinde bulunan çocuklar için sosyal hizmetler harekete geçti.

Ayşe Gökburun

Kıyma makinesi satıldı mı?

Adam çekildiği söylenen kıyma makinesi bulundu. Biri Müge Anlı'nın ekibine ulaşarak, "Bu kıyma makinesi bize satıldı. Güllü'nün abisi bize sattı. Makinenin piyasa değeri 10 bin TL'ydi. Bize 500 TL'ye sattılar. Şu an makine Kahramanmaraş Fatih kasabasında. 2016-2017 yıllarında annem makine aldı. Bu makineyi aldığım zaman 'kira' meselesi vardı. Yanlışlıkla metal kaşık atıldı. O bile bulgur tanesine döndü. Kemiğin formunu değiştirebilecek kadar kuvvetliydi" açıklamasında bulundu. Makineyi satın alan şahıslar, "Bu makine çok güçlü. Üzerinde bazı zorlanma izleri var. Eğer öyle bir şey varsa biz bu makinenin incelenmesini istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Kıyma Makinesi CinayetiGüllü Çolak'ın ablasına sattığı iddia edilen salça makinesi de bulundu. Ancak salça makinesinin et çkecemeyecek kadar güçsüz olduğu ve sürekli tıkandığı belirtildi.

Salça Makinesi

Olaydan sonra estetik yaptırarak yeni bir yüz ve yeni bir kimlik alan Taner Kutlu, "Adımı cinayetten değil. Sevmediğimden değiştirdim. Adım dayımın adıydı. Dayımı sevmediğim için değiştirdin" dedi. Güllü Çolak'ın diğer erkek kardeşleri Bayram ve Bey, "Annemizin çocukları olmadığımızı düşünüyoruz. DNA yapılasını istiyoruz. Annemi ve kız kardeşim Esme'yi bu ikisi öldürttürdü" diye konuştu. 

Bayram Çolak

Kıyma makinesi cinayetini ortaya çıkaran Ahmet, "Bu makinedeki izleri anlattılar. Et sıkışmış. Makineye bir cisimle vurup sokmuşlar" dedi.

Ahmet Çolak

İsmini vermek istemeyen bir adam, "Define aranan cihazın üstünde 'Mehmet Bayır' yazıyordu" açıklamasında bulundu. Kıyma makinesinde öldürüldüğü söylenen Mehmet aranmaya devam ediyor.

Muhabir: Deniz Dalgıç