Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 11 Eylül Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

10 Eylül Müge Anlı: Mühendis Gökhan Atakan öldürüldü mü? Şaban Vatansever olayında yeni gelişme 10 Eylül Müge Anlı: Mühendis Gökhan Atakan öldürüldü mü? Şaban Vatansever olayında yeni gelişme

Zeynep Hanım, kocası Mehmet Rifaioğlu'na dönecek mi?

76 yaşındaki emekli başmühendis Mehmet Rifaioğlu kendisini terk eden 12 senelik eşi Zeynep Rifaioğlu'nu aramak için stüdyoya geldi. Depremzede Mehmet Bey, Hatay'da bir konteynırda kaldıklarını, karısının 2023 Şubat ayında 12 Cumhuriyet altını alarak kayıplara karıştığını söylemişti. Mehmet Rifaioğlu kendisini terk eden Zeynep Hanım'a seslenerek, "Ben cimri bir insanım. Eşimden paramı sakındım. Çok pişmanım. 12 yıllık eşim. Lütfen geri gelsin. Ben hastayım. 2 yıl içinde öldeceğim. Son günlerimi birlikte geçirelim. Ömrümün sonu geldi. Tüm malımı üstüne yapacağım. Eşim yeterki gelsin. Onsuz yemek yiyemiyorum" dedi.

Müge Anlı, Zeynep Rifaioğlu'nun Mehmet Bey'e çok öfkeli ve cimri olduğu için dönmek istemediğini açıkladı. 76 yaşındaki adamın kayınbiraderi, "Zeynep'i baltayla kovalıyordu. Fiziksel, psikolojik şiddet uyguluyordu. Uykudan uyandırıp, 'kalp ben başmühendisim beni dinle' diyordu" açıklamasında bulundu.

Zeynep Hanım yayına bağlanarak, "Mehmet Bey beni baltayla kovaladı. Bana bıçak çekti. Şahitlerim var. Ben Mehmet Bey'den korkuyorum. Beni öldürecekti. Kendimi zor kurtardım. Korktuğum için ayrılmayı tercih ettim. Bana çok küfrediyordu. Ben yalan söylemiyorum. Şahitlerim var. Ben ona çok şans verdim. Pişmanlığına inanmayın. Bana aynısını yapıyor. Ağlıyor. 'Pişmanım' diyor. Ben dönünce yine aynılarını yapıyor. Benim için o bitti. Artık şans yok. Bana bıçak çekti. Valizimi parçaladı. Şiddetinden 1 ay hastanede yattım. Şiddet yaptı." dedi.

Mehmet Bey hakkındaki iddiaları reddederek, "Zeynep Hanım ben bıçak çekmedim. Her gün mü dövdüm? Bir kere dövdüm. Çok kızdırdı beni ama bıçak çekmedim. 600 bin lira altın verdim. Dişlerini yaptırdım. Gezdirdim. Buna çok iyilik yaptım. Sevmesem yapar mıydım? Onu çok seviyorum" diye konuştu.

18 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Hilal Gelin misafirlerini çiftlikte karşıladı 18 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Hilal Gelin misafirlerini çiftlikte karşıladı

Mehmet Rifaioğlu

Gökhan Atakan'ın şüphelerle dolu ölümü

Mühendis Gökhan Atakan doktor eşi Yeliz ile Bursa’dan İstanbul’a giderken Sakarya’dan geçiyor. Gökhan Atakan yolda bir tarladan aldıkları karpuzu Sakarya Nehri’nde yıkarken düşüp boğularak hayatını kaybediyor. Ancak Yeliz'in ikinci eşinin anlattıkları soruşturmanın seyrini değiştirdi. Yeliz’in boşanma aşamasında olduğu ikinci eşi Mehmet Bey, Yeliz’in ilk kocasının bir cinayete kurban gittiğini açıkladı. Yeliz’in doktor sevgilisi Erdal Bektaş ile birlikte Gökhan Atakan’ı Sakarya Nehri’nden çektikleri su ile boğarak öldürüp Sakarya Nehri’ne attıkları iddia edildi.

Müge Anlı Gökhan Atakan kimdir? Müge Anlı Gökhan Atakan kimdir?

Gökhan Atakan-1

Çiğdem Koçyiğit 11 yıldır kayıp

Çiğdem Koçyiğit 2013 yılında henüz 25 yaşındayken kayboldu. Müge Anlı, kardeşlerini aramaya gelen 2 kız kardeşe müjdeli haberi verdi. 11 yıllık hasret bitti. Kardeşlerinin bulunduğu haberini alan iki kadın sevinç gözyaşlarını tutamadı. Çiğdem, gözyaşları içinde yayına bağlandı.

Çiğdem, "Benim şuan can güvenliğim yok" dedi.  

Çiğdem Koçyiğit

İstanbul'da tuhaf kayıp

Abdulhalim Eliş, 26 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Leyla Eliş'i bulmak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Eşinin, Seher adında bir kadın arkadaşını kıskandığı için gittiğini söyledi.

9,5 yıldır bulaşıkçı olduğunu ve restoranda çalıştığını söyleyen Abdulhalim Eliş, sosyal medya üzerinden kadınları dolandırdığını açıkladı. Sanal arkadaşlarından para aldığını söyleyen Abdulhalim Eliş, 7 ay önce Seher ile tanıştığını açıkladı. Ben izin günlerimde kadınlarla görüşüyorum ve kadınlardan para alıyorum.  "Genellikle bana dul kadınlar geliyor" diyen Abdulhalim Eliş, "Ben eşimin izni rızası olmadan bu yola başvurmam. Eşim biliyordu. Benim faturalarımı da yatırıyorlardı. Para da veriyorlardı. Peynir, zeytin, kurban eti bile getiriyorlardı. Para bitti, huzur da bitti. Karım gitti. Benim arabamı çaldılar. Ben arabamı, eşimi bulmak ve adaletin yerine gelmesini istiyorum. Bütün hatalarımdan pişmanım." diye konuştu.

Müge Anlı, "Sen resmen 'Ben eskortum' diyorsun. Keşke buraya gelince Bakırköy'e gitseydin. Bunu neden anlatıp reklamını yapıyorsun?" diye sordu. 

3 çocuğunun annesi Leyla Eliş'e geri dön çağrısı yapan Abdulhalim Eliş, "Ben karımı çok seviyorum. Üzerine kuma getirmedim. Seher Hanımla sadece arkadaşız. Gerekirse sosyal medyayı kapatırım. Eşim yeterki gelsin. Eşim bu durumu biliyordu. Ben ondan gizli bir şey yapmadım. Seher Hanım mizacı gereği herkese 'aşkım' diyor. Eşim Seher bana 'aşkım' dediği için kıskandı. 7 ay önce sosyal medyadan tanıştık. Onunla sevgili değiliz. Kadınlar bana maddi yardım yapıyorlardı. Ben yuvam için bunları yaptım. Eşim Leyla, 'Benim ihtiyaçlarımı karşıla, gerisi boş' dedi. Leyla ne olur dön artık. Seni çok özledim. Seher benim sadece arkadaşım. Bana para yardımı yaptı. Kimse senin yerini tutamaz" dedi.

Seher Hanım ise, "Ben konuşacak arkadaş aradım. Başka bir amacım yoktu. Kötü bir evliliğim vardı. Abdulhalim Bey ile görüntülü konuşuyorduk. Karısı karşı çekyatta yatıyordu. Benden haberi vardı. Ben kuma olacak kadın mıyım? Benim alnım açık. Kuma olmadığımı ispatlayacağım" dedi.

Kıskanılan arkadaşının yanında eşini arıyor

Abdulhalim, "Benim kızım ve oğlum eşimi kaçırdı. Ben suçumu kabul ediyorum. Pişmanım. Eşim dönsün. Sosyal medyamı kapatacağım. Ben şiddet, baskı, tehdit yapmadım. Benim buraya gelme amacım bir arabamı almak. İkinci eşim. Karım beni Seher'den kıskandı. Eşim her şeyimi biliyordu. Bana haksızlık yaptı. Daha önce gitmemişti. Neden şimdi gitti? Eşim de beni aldattı. Benim haberim yoktu. Eşim kapalıydı çok iyiydi. Sonradan açıldı. Mini etekler falan. Tazminat davası açtı" dedi.

Seher, "Ben ev hanımıyım. Ortaokul mezunuyum. Orta 3'ten terkim. 4 sene dikiş nakış çalıştım. 19 yaşında evlendim. 30 yıl evlilik yaşadım. 2,5 yıl önce eşimden ayrıldım. Kızım hemşire. 1 kızım 3 oğlum var. Emekli oldum. Babamın yüzde 25 maaşını alıyorum. Babamın evinde oturuyordum. Bu 7 ay önce bana istek attı. Grupta arkadaşlarıma beni soruyor. Ben o isteği 1 hafta sonra kabul ettim. Boşluktaydım. Yeni hat aldım. Hattımı bile bana ulaşamaması için yeni aldım. Biz ilk başta 1 ay konuştuk. Leyla boşanma davası açtı. Benim engelli çocuğum var. Kızı Kader Eliş ile Leyla beni evlerine çağırdı" diyerek süreci anlattı. 

"İnsanları yaptıklarına göre değerlendirmelisiniz"

Duydukları karşısında şaşkınlığını ve öfkesini gizleyemeyen Müge Anlı, "İnsanları giydiklerine göre değil, yaptıklarına göre değerlendirmelisiniz. Bu anlattıklarınız akla mantığa sığmıyor" ifadelerini kullandı.

Kıskançlık-1

"Beni götürdüğüm kurban etleri korudu"

Abdulhalim'in kızı ve eşinin daveti üzerine onlara gittiğini anlatan Seher, şunları söyledi:

"Ben onlara gittiğimde korktum ama beni o götürdüğüm kurban eti korudu. Allah'a şükürler olsun. Bana misafirliğe gel dediler. Sonra bana iftira attılar. Ben Abdulhalim'in ne iş yaptığını sonradan öğrendim. Ben kurban etini evine, ailesine götürdüm. Buzluğa koydular yediler. Ben 30 yıl evli kaldım. Kocam eve hiç kadın getirmedi. Getirse boşardım. Çocuklarım benimle görüşmüyor. Ben Kocaeli'den geldim."

"Siz insanın başını belaya sokarsınız"

Müge Anlı, "Siz insanın başını belaya sokarsınız. İnsanı hapse sokarsınız" dedi.

Leyla Eliş yayına bağlanarak, "Yalan söylüyorlar. Sevgililer. Ben uyurken eve getirdiler. Her şeyi ispatlarım. Ben şimdi karakola gidiyorum. Hep iftira atmış. Ben hiçbir şekilde onu istemiyorum Sen bana her türlü eziyeti yaptın. Şiddet gördüm" diye konuştu. Abdulhalim, "Ben hatalıyım ama eşim yalan söylüyor. Ben bulaşıkçılıktan 20 bin lira alıyorum. Arabayı oğlum için senetle aldım. Ben sosyal medya konularını kapattım. Ben torunum gelince tövbe ettim. Her şeyi bıraktım" dedi. Seher, "Abdulhalim ile imam nikahı kıydık. Ben Leyla dönsün diye gelmedim" dedi.

Çeyrek asırlık evliliğe zarar veren sanal arkadaş

Abdulhalim "Sanal arkadaşıma 50 bin TL başlık parası verdim. Ben karımı seviyorum. Kabul ederse ona döneceğim. Benim eşimin beynini yıkayan kaynanam, kayınbabamdır. Ben 25 senedir bunu çekiyorum"dedi.

"Karım beni zorla fuhuşa sürükledi"

Abdulhalim, "Ben o kadınlara gitmeyi istemiyordum. Karım beni zorla fuhuşa sürükledi. Eşim Leyla geri dönsün. Kendime başka bir iş bulacağım. Hep onlara yedirdim. Pişman oldum. Hatalarımdan ders aldım. Eşim gelse anlaşmalı boşanırım. Karar verdim. Araba onlarda olsun. Herkes kendi yoluna gitsin. Ben kendi hayatıma kendi arzumla devam edeceğim. Bu saatten sonra benim hayatımda Seher var. Kesinlikle bu saatten sonra benim fikrim değişmeyecek. Bu saatten sonra Seher'den başka hayatımda kimse olmayacak. Ben bir kuruş da istemiyorum. Hayır elimi Kur'an'a basa basa tövbe ettim. Gerekirse çöpten ekmek toplarım" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Deniz Dalgıç