9 Ocak hava durumu raporunu açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, yurdun birçok kentinde kuvvetli yağış bekleniyor. Zaman zaman karla karışık yağmurun görüleceğini tahmin eden Meteoroloji, İstanbul dahil 18 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Peki yarın okullar tatil mi? Yarın hangi illerde okullar tatil? Kar tatili olan iller hangileri? Yarın okula gidilecek mi? Milli Eğitim Müdürlüklerinden açıklama yapıldı mı? Eğitime ara verilen iller hangileri?

Abdulvahit Fidan kimdir? Abdulvahit Fidan kimdir?

10 Ocak okullar tatil mi

Olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok il ve ilçede eğitime ara verildi

İstanbul'da buügn sıcaklık 10 derece birden düştü. Beklenen kar yağışı kentin bazı ilçelerinde etkili olmaya başladı. Meteoroloji, Ankara'ya kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji, 17.00'de başlayacak yağışların yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde olabileceğini aktardı. Çanakkale ve çevresi için  de kuvvetli kar yağışı uyarısı yapıldı. Peki yurdun büyük bölümünde etkili olan kar ve yağış nedeniyle yarın eğitime ara verildi mi? Yarın okullar tatil mi? Tatil olan yerler neresi? Kar tatili olan iller hangileri? 

Tekirdağ'da eğitime ara verildi

Bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi

Tekirdağ'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde okullar tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerimizde 9 Ocak Salı günü temel eğitim ve ortaöğretim okullarında taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için eğitim öğretime öğleden sonra, Malkara ilçemizde 9 Ocak Salı günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için eğitim-öğretime öğleden sonra ve 10 Ocak Çarşamba günü resmi ve özel tüm temel eğitim ve ortaöğretim okullarımızda 1 gün süreyle, Muratlı ilçemizde resmi ve özel tüm temel eğitim ve ortaöğretim okullarımızda 9 Ocak Salı günü öğleden sonra ve 10 Ocak 2024 Çarşamba günü 1 gün süre ile tatil edilmiştir." ifadeleri yer aldı. 

Kaynak: Haber Merkezi