Kılıçdaroğlu: CHP'de en az 50 milletvekili bana sadık

Siyaseti bırakmadığını vurgulayan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’de bulunan en az 50 milletvekilinin kendisine sadık olduğunu söyledi.

Nagehan Alçı'dan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında yeni iddialar

Gazeteci Nagehan Alçı, meslektaşı olan eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın, evliyken kazandığı parayı elinden aldığını ve çocuklarına "Annenizi ben yarattım" dediğini iddia etti.

Fenomen Neslim ve Kıvanç Güngen çifti gözaltına alındı

Güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ile eşi Kıvanç Güngen, fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Özgür Özel’den çağrı: Saat 21:00'de asgari ücrete zam için herkes ışıkları yakıp söndürsün

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de yaptığı konuşmada, "Asgari ücretin 25 bin TL olmasını bekliyoruz, istiyoruz. Bu mücadelenin arkasındayız. Bu akşam saat 21:00'de asgari ücrete zam için herkes evindeki ışıkları yakıp söndürsün" dedi.

ESP'den Doğukan Çep hakkında suç duyurusu

Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) 2013 yılında 10 mensubunu öldürdüğünü itiraf eden Sinan Ateş davası sanıklarından Doğukan Çep hakkında suç duyurusunda bulundu.

'10 Manşette Bugün' | 8 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 8 Temmuz 2024

TÜRK-İŞ, DİSK ve HAK-İŞ’ten ortak bildiri: Asgari ücrete zam yapılmalı

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu ortak basın açıklaması düzenledi.

Erdoğan ABD ziyareti öncesi konuştu: NATO zirvesinden Türkiye'nin beklentisi nedir?

ABD ziyareti öncesi konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "NATO'nun ilk 5 ülkesinden bir tanesiyiz. Buradan beklentimiz; Vinyus'ta neler görüştüysek, neler konuştuysak tabi ki bundan sonraki süreçte de aynısı olacaktır. Yeni genel sekreter olarak Rutten'in oraya gelişi de Türkiye'nin rolü üst düzeyde olmuştur. Göreve başlamadan Türkiye'yi ziyaret edeceğini bana söylemişti" dedi.

Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü 38 gün sonra ulaşıma açıldı Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü 38 gün sonra ulaşıma açıldı

Kabineye sunuldu: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Kök maaşının düşüklüğünden dolayı zamlı maaşı 10 bin TL'nin altında kalan yaklaşık 1.8 milyon emekli için yeni düzenleme yolda. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak düzenlemeyle en düşük emekli maaşının artırılması düşünülüyor. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte Detaylar…

AİHM’den Ankara Gar Saldırısı için 'ihlal yok' kararı

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), 10 Ekim 2015'te Ankara Garı’nda gerçekleşen ve 103 kişinin hayatını kaybettiği, 500’den fazla kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısıyla ilgili davada Türkiye'nin uluslararası yükümlülüklerini ihlal etmediğine karar verdi.

Başak Demirtaş beraat etti

Eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş ile kendisine usulsüz rapor düzenlediği iddiasıyla 2,5’ar yıl hapisle cezalandırılan edilen Doktor Rezan Buğday istinaf mahkemesinin bozma kararı üzerine beraat etti.

Muhabir: Şevval Dalgıç