CHP Parti Meclisi toplantısı neden ertelendi?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi toplantısı pazartesi gününe ertelendi. Parti kaynakları, bazı yerlerde hafta sonu önseçim, Hatay için ise anket yapılacağını açıkladı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği cezayı kınadı: Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği cezayı kınadı:

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısını 35 savcı sorgulayacak

İstanbul Adliyesi önündeki polis kontrol noktasına yönelik terör saldırısına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan 96 şüpheli adliyeye getirilirken, ifade işlemleri için 35 savcı görevlendirildi.

'10 Manşette Bugün' | 8 Şubat 2024 '10 Manşette Bugün' | 8 Şubat 2024

IŞİD'in saldırdığı Santa Maria Kilisesi'nden koruma talebi

Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'nde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısı nedeniyle kilisenin ve Rahip Anton Bulai'nin avukatı Afşin Hatipoğlu, polis koruması tahsis edilmesi için talepte bulundu.

Motorine büyük zam geliyor

Vergilere yapılan zamlar, döviz kuru ve brent petrol fiyatlarındaki hareketlenmelerin etkisiyle araç kullanıcılarına bir kötü haber daha geldi. Motorine pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 40 kuruş zam gelecek.

Kılıçdaroğlu hakkında 2 yıla kadar hapis istemi

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

DİSK Genel Kurulu'nda konuşan Özgür Özel, Diyanetin fitre bedeli ile asgari ücreti kıyasladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DİSK 17. Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Diyanet'in geçen yıl 70 TL olarak belirlediği fitre tutarını bu yıl 130 TL'ye çıkardığına dikkat çeken Özel, "Diyanet, '19 bin 500 lirayla 5 kişilik bir ailenin sadece karnı doyabilir' diyor Diğer yanda 17 bin 2 lira vererek 'Sen aileni geçindirebilirsin' diyerek asgari ücreti veren iktidar, en düşük emekli maaşını da 10 bin lira yapıp bu parayla emekliler geçinebilir diye bu ücreti dayatan bir iktidar var" dedi.

DEM Parti'nin İstanbul Belediye Eş Başkan adayları belli oldu

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin İstanbul Belediye Eş Başkan adaylarının Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni olduğunu açıkladı.

Bahçeli: Anayasa Mahkemesi ya kapatılmalı ya da yeni baştan yapılandırılmalıdır

Partisi’nin kuruluşunun 55. yıl dönümü kutlama programında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Anayasa Mahkemesi, milli güvenlik sorunudur. Verdiği skandal hak ihlalleri kararlarıyla iç huzuru ve barış ortamını sarsan ve kaos üretim merkezi olduğunu teyit eden Anayasa Mahkemesi ya kapatılmalı ya da yeni baştan yapılandırılmalıdır" dedi.

Erdoğan, AK Parti'nin Antalya adaylarını açıkladı: Antalya'mızın 5 sene daha kaybetmeye tahammülü yok

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya aday tanıtım toplantısında konuştu. Erdoğan, "Antalya'mızın bir 5 sene daha kaybetmeye tahammülünün kalmadığını biliyoruz. İnşallah 31 Mart'ta Antalya, Cumhur İttifakı ile yeni bir döneme yelken açacaktır" ifadelerini kullandı.

Alper Gezeravcı'yı taşıyan Dragon dünya döndü

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu Axiom-3 ekibinin dünyaya dönüş yolculuğu başarıyla sonuçlandı.

Kaynak: Deniz Dalgıç