Diyarbakır ve Mardin'de yangının yaşandığı bölge ‘Afet Bölgesi’ ilan edildi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 20 Haziran'da Diyarbakır ve Mardin arasında çıkan yangın nedeniyle bölgeye 55 milyon TL ödenek aktarıldığını duyurdu.

Sinan Ateş'in ailesi Özgür Özel ile görüştü| Anne Saniye Ateş: Üstünü kapatmaya çalışıyorlar

Ankara’da öldürülen Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş'in annesi, ablası ve eşi CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından bir açıklama yapan Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş, “Üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Bir ekmek çalan çocuğu 7 yıl yatırdılar, bunu adi bir davaya çevirmeye çalışıyorlar. Ne söyleyeyim oğul? Allah'a kaldı” dedi.

Rusya, Kiev’i vurdu: 17 ölü, 50 yaralı

Rusya’nın Ukrayna’nın başkenti Kiev’e düzenlediği bombardımanda 17 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi de yaralandı.

En düşük emekli maaşına zam kararı

Kök maaşının düşüklüğünden dolayı zamlı maaşı 10 bin TL'nin altında kalan yaklaşık 1.8 milyon emekli için yeni düzenleme yolda. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak düzenlemeyle en düşük emekli maaşının 12 bin liraya çıkarılması düşünülüyor.

DEM Parti'den Reşit Kibar'ın ailesine ziyaret DEM Parti'den Reşit Kibar'ın ailesine ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi için ABD'ye gidiyor. Zirvedeki ortak oturumlarda üye ülkelerin devlet ve hükümet başkanları ile bir araya gelecek olan Erdoğan, ikili görüşmeler de yapacak.

Çorlu tren kazasının 6. yılında hayatını kaybedenler anıldı

Çorlu tren kazasında yaşamını yitiren 7’si çocuk 25 kişi kazanın 6. yıl dönümünde Edirne’nin Uzunköprü ilçesindeki 8 Temmuz Adalet Anıtı’nda düzenlenen törenle anıldı.

Bakan Yerlikaya: Samsun’daki yağışlarda mahsur kalan 34 vatandaşımız, güvenlikli alanlara tahliye edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Samsun ve Muş’ta yaşanan selde 2 kişinin yaşamanı yitirdiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, Samsun’daki kuvvetli yağışlarda mahsur kalan 34 vatandaşın bulunduğu yerden güvenlikli alanlara tahliye edildiğini duyurdu.

Ayşe Ateş: Gördüm ki ömrümüzü adadığımız bütün inançlar yalanmış

Ayşe Ateş, “Bize adaleti versinler, bütün dünyalıklar onların olsun. Sinan'ı sokak ortasında katlettiklerinde gördüm ki o ana kadar taşıdığımız, ömrümüzü adadığımız bütün inançlar yalanmış” dedi.

İşçi konfederasyonları asgari ücrete ilişkin ortak açıklama yapacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşen HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, asgari ücret ile ilgili HAK-İŞ, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) ve Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun (DİSK) yarın ortak açıklama yapacağını söyledi.

Yöneylemden son seçim anketi: Hangi siyasi parti önde?

Yöneylem Araştırma, 26-30 Haziran tarihleri arasında 2 bin 400 kişiyle bir anket gerçekleştirdi.

Muhabir: Şevval Dalgıç