Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Meclis'te Yeni Akit muhabiri Taha Hüseyin Karagöz'ü ağırlaması gündem oldu. Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Kapımıza gelmiş, bu kişiye kabul etmemek olmaz” dedi.

Şarkıcı Kalben yurt dışı çıkış yasağı talebiyle hakimliğe sevk edildi

Beyoğlu’nda yapılan uyuşturucu operasyonunda, gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şarkıcı Kalben Sağdıç, yurt dışı çıkış yasağı şeklinde adli kontrol talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Mehmet Şimşek'ten vergide adalet mesajı

Vergide adaleti güçlendirmek için önemli düzenlemeler yaptıklarını belirten Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bu alanda yaptıkları düzenlemeleri açıkladı.

Gazeteci Rojda Altıntaş, kesilen röportajın tam halini paylaştı

DHA muhabiri Rojda Altıntaş, Eylem Tok ve ABD'ye kaçırdığı oğluyla ilgili haberlerin yayınlanmaması için Demirören Ailesi’nin devreye girdiği iddiasını tekrarladı. Altıntaş, sosyal medya hesabından kesilen röportajın tam halini paylaştı.

Müsavat Dervişoğlu, yeni anayasaya kapıyı kapattı

İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu,  “Yeni anayasa arayışları, Türk milletinin yakıcı sorunlarına ve ihtiyaçlarına yönelik değildir. Bilakis, Sayın Erdoğan’ın siyasi ikbaline ve yeniden adaylık talebine, aslında ‘Ölene kadar cumhurbaşkanı olmasına’ dair gaflet dolu bir ikmal ve takviye çabasıdır” dedi.

'10 Manşette Bugün' | 7 Mayıs 2024 '10 Manşette Bugün' | 7 Mayıs 2024

Şarkıcı Kalben gözaltına alındı

Müzisyen Kalben Sağdıç, İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı.

Cem Garipoğlu'nun koğuştaki son görüntüleri ortaya çıktı

Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı.

Soma maden faciası davası ertelendi

Manisa’nın Soma ilçesinde 301 işçinin hayatını kaybettiği maden katliamının üzerinden 10 yıl geçti. Hakkında iddianame düzenlenen 28 kişinin ilk duruşması Soma Adliyesi’nde görüldü. Soma maden faciası davası sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verilerek duruşma 12 Eylül tarihine ertelendi.

Babacan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gazze ve Sinan Ateş sorusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Bugün aklınıza Gazze düştüğünde kendinize şu soruyu sorun; Gücü dernek yöneticileriyle, evinde şüphelilerin yakalandığı vekillerle sınırlı bir iktidar Gazze’ye yardım edebilir mi?” ifadelerini kullandı.

Osman Aşkın Bak: Tarihimizin en önemli kırılma noktalarından biri şüphesiz 19 Mayıs'tır Osman Aşkın Bak: Tarihimizin en önemli kırılma noktalarından biri şüphesiz 19 Mayıs'tır

Tekin: Öğretmene şiddetin ceza yaptırımları konusunda hukuki tedbirlerimizi aldık

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Eyüpsultan ilçesinde bir öğrencinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan için başsağlığı diledi. Tekin, “Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili yaptığımız hazırlık çalışmalarının içinde öğretmene yönelik şiddetin ceza yaptırımları konusunda daha farklı değerlendirilmesine yönelik hukuki tedbirlerimizi aldık” dedi.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş