İran'ın 9'uncu Cumhurbaşkanı seçilen Mesud Pezeşkiyan kimdir? İran'ın 9'uncu Cumhurbaşkanı seçilen Mesud Pezeşkiyan kimdir?

İliç’te tutuklanan mühendis Akpolat: Bakanlık tarafından denetim görmedim

İliç'te Anagold firmasında ‘süreç yönetici’ olarak 17 ay çalışan ve geçen hafta tutuklanan mühendis Kaan Murat Akpolat, “Ben bakanlık tarafından denetim görmedim. Belki müdürlerimiz tarafından bu denetim gözlenmiştir. Liç sahasından oksit proses birimi, çevre departmanı, iş sağlığı birimi, jeoteknik birimi ve proje departmanı sorumludur” dedi.

ABD, Gazze'ye insani yardım amaçlı geçici bir liman kuruyor

ABD, Gazze’ye insani yardımların ulaştırılması için bir liman inşa etmeye hazırlanıyor. Kurulacak askeri limanın yardım miktarını büyük oranda artırması planlanıyor.

CHP’nin bin 142 adayı iki ayrı taahhütname imzalayacak

CHP’nin Afyon Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın “Başkan seçilirsem, belediyenin kapıları DEM Parti hariç herkese açık olacak” sözlerinden sonra partiden yeni bir açıklanma daha geldi. CHP’nin aday gösterdiği bin 142 isim ‘Halkçı Belediyecilik Taahhütnamesi’ ve ‘Yerel Yönetimlerde Eşitlik Politika Belgesi’ni ayrı ayrı imzalayacak.

'10 Manşette Bugün' | 7 Mart 2024 '10 Manşette Bugün' | 7 Mart 2024

MOSSAD’a bilgi sızdıran 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

MİT ve İstanbul emniyetinin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Seçil Erzan 4'üncü kez hakim karşısına çıkıyor: Ünlü futbolcular ifade verdi

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanık bugün bir kez daha hakim karşısına çıkıyor.

İzmir'de taksiciyi öldüren Delil Aysal için istenen ceza belli oldu

İzmir'de aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren sanık Delil Aysal, indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet ile 17 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

KADES uygulamasını indiren kadın sayısı 6 milyona yaklaştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, KADES uygulamasını indiren kadın sayısının 6 milyona yaklaştığını söyledi.

Gültan Kışanak: Kampanya için fotoğraf çektirmeme izin verilmedi

DEM Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gültan Kışanak "Kampanyada kullanılmak üzere bir fotoğraf çektirip dışarıya göndermeme bile izin vermedi Adalet Bakanlığı" dedi.

Erdoğan: Devletimizin kadınlara yönelik politikalarını gözden geçiriyor, eksikliği gideriyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "8 Mart'ı aracı kılarak devletimizin kadınlara yönelik politikalarını gözden geçiriyor, eksikliği gideriyoruz. Türkiye Yüzyılı'nın hazırlıklarını güçlü kadın, güçlü aile, güçlü Türkiye ekseninde yürütüyoruz" dedi.

Bakan Tunç'tan Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğluna ilişkin açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1 kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına neden olan oğlu T.C. ile yurt dışına kaçan Yazar Eylem Tok ile ilgili olarak, "Hem diplomatik yollardan hem de Interpol vasıtasıyla Türkiye'ye iadelerini istiyoruz. O süreci takip ediyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Deniz Dalgıç