Dışişleri Bakanlığı'ndan Ayşenur Ezgi Eygi'nin naaşıyla ilgili açıklama

Dışişleri Bakanlığı, yaptığı açıklamada, "İsrail askerleri tarafından Batı Şeria’da öldürülen vatandaşımız Ayşenur Ezgi Eygi’nin naaşının ailesine teslim edilmesi ve defni için gerekli çalışmaları sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

'Dilan ve Engin Polat'ın nasıl hapisten çıktığını biliyorum' diyen Ümit Özdağ’dan yeni açıklama: Miktar telaffuz edilmiş

'Dilan ve Engin Polat'ın nasıl hapisten çıktığını biliyorum' diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan yeni açıklama geldi. Özdağ, "İki kişi arasında bir konuşma olmuş, bir pazarlık olmuş, miktar telaffuz edilmiş. Bana gelen bilgi bu. Bu konuşmayı yapanlar bilsinler ki ben ne konuştuklarını biliyorum" açıklamasında bulundu.

Son dakika! Narin'in cansız bedenine ulaşıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da kaybolan ve 19 gündür aranan Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.

Yeni eğitim-öğretim dönemi yarın başlayacak

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 2024-2025 eğitim-öğretim yılı "Çanakkale'den Gazze'ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi" temasıyla hazırlanan açılış dersiyle yarın başlayacak.

İsrail ile Ürdün arasındaki tüm kara sınır kapıları kapatıldı

İsrail makamları, 3 İsraillinin öldüğü silahlı saldırının ardından İsrail İle Ürdün arasındaki tüm kara sınır kapılarını kapattı.

AK Partili Metin Külünk'ten erken seçim çıkışı: Bunu görmeliler AK Partili Metin Külünk'ten erken seçim çıkışı: Bunu görmeliler

'10 Manşette Bugün' | 7 Eylül 2024 '10 Manşette Bugün' | 7 Eylül 2024

Narin soruşturmasında yeni gelişme: 21 şüpheli gözaltına alındı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Narin Güran olayına ilişkin 21 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Muğla'daki orman yangını 2. gününde devam ediyor

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları 2’nci gününde devam ediyor. Havanın aydınlanmasıyla birlikte tüm hava unsurları tekrar söndürme çalışmalarına katılırken, kara unsurları ise ormanın iç noktalarında yoğun mücadele veriyor.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde İzlanda'nın karşısına çıkacak

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında yarın İzmir'de İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

Milli basketbolcu İlhan Karaman hayatını kaybetti

Milli basketbolcu İlkan Karaman geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Hamile dini eşini öldüresiye döven adama 6,5 yıl hapis

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, dini nikahla birlikte yaşadığı hamile Sude Naz A.'yı (19) sokak ortasında öldüresiye döven ve olayın ardından gözaltına alınıp tutuklanan Yılmaz Akman (37) hakkında 6,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş