YSK Başkanı Yener: Deprem bölgesindeki okullarımız ve konteynerlerimiz seçime hazır

31 Mart yerel seçimlerine son 24 gün kala, YSK heyeti deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından açıklama yapan YSK Başkanı Yener, "Deprem bölgesinden ihtiyaçlara yönelik bilgiler aldık. Okullarımız ve konteynerlerimizle deprem bölgesi seçime hazır haldedir" dedi.

Et ve Süt Kurumu mağazaları Ramazan boyunca gece 23.00’e kadar açık olacak

ET ve Süt Kurumu (ESK) ramazan nedeniyle mağazalarında gece 23.00'e kadar hizmet verecek.

Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğluna kırmızı bülten talebi

Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C ve annesi Eylem Tok için kırmızı bülten talebi hazırlanarak Adalet Bakanlığına gönderildi.

Fatih Erbakan'dan Erdoğan'ın 'Bize kaybettirmek için çalışanlar' sözlerine yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Hem bize kaybettirmek için çalışıp hem çeşitli beyan ve imalarla bizim gölgemizde yürümeye kalkanlara da müsaade etmeyiz" açıklamasına yanıt veren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Yeniden Refah Partisi, hiç kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için seçime girmiyor. Her yerde kendimiz kazanmak için seçime giriyoruz" dedi.

İmamoğlu'ndan Burcu Köksal'a tepki: Ya kendine iş bulacak ya başka parti bulacak

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Seçildiğimde belediye kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak" diyen CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’a tepki gösterdi. İmamoğlu, "Ya kendine iş bulacak ya başka parti bulacak" dedi.

'10 Manşette Bugün' | 6 Mart 2024 '10 Manşette Bugün' | 6 Mart 2024

Ayhan Bora Kaplan'ın sevgilisi Ceren Binnur Kara, MASAK raporuna girdi

Ayhan Bora Kaplan’ın, sevgilisi Ceren Binnur Kara üzerinden de mal varlığını akladığı ortaya çıktı. Kara’nın, Kaplan’ın sevgilisi olduğu bilgisi MASAK raporunda yer aldı.

Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mal varlığını açıkladı.

CHP'den Burcu Köksal açıklaması

Afyon adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye yönelik ayrımcı sözlerinin ardından CHP'den açıklama geldi. Partiden yapılan açıklamada, "Belediyelerimizin kapıları dün olduğu gibi bugün de herkese sonuna kadar açık olacak, tek bir yurttaşımız dahi kimlikleri nedeniyle haklarından ve kamu hizmetlerinden yoksun bırakılmayacaktır" denildi.

TBMM Başkanı Kurtulmuştan açıklama: Yeni anayasa çalışması ne zaman başlayacak?

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa tartışmalarına ilişkin, "Hemen seçimden sonra bu konunun gündeme gelmesi biraz erken olur ama bunun bir hazırlık safhasının olması gerekir" dedi. Kurtulmuş, “Bu Meclis isterse, gerekli çoğunluğu bulursa yeni bir anayasa yapabilir. Ama nihayetinde bunun gerçekleşebilmesi bir siyasi ortam meselesi” ifadelerini kullandı.

İran'ın 9'uncu Cumhurbaşkanı seçilen Mesud Pezeşkiyan kimdir? İran'ın 9'uncu Cumhurbaşkanı seçilen Mesud Pezeşkiyan kimdir?

Akşener’den ‘Cumhurbaşkanı adayı olsaydım kazanırdım’ diyen Yavaş’a: Cesaret edemedi, korktu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “Cumhurbaşkanı adayı olsaydım kazanacağımı düşünüyorum” açıklamasına ilişkin, “Cesaret edemedi. Vatandaşın, milletin talebini kabul etmekten korktu" değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Şevval Dalgıç