Cemil Reşit Rey'de led ekran öğrencilerin üzerine düştü: Okul sahibi gözaltına alındı

Şişli’de, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda, özel bir okulun mezuniyet töreninde, sahnedeki fotoğraf çekimi sırasında dev led ekran, öğrencilerin üzerine düştü.

Ankara'da sağanak sonrası yollar göle döndü

Ankara'da etkili olan şiddetli sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, trafikte aksamalar yaşandı.

'Zorunlu Afet Sigortası' geliyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Kısa sürede devreye alınacak ZAS ile ek olarak sel, heyelan, fırtına, dolu, çığ ve orman yangınının da sigorta teminatına dahil edilmesi öngörülüyor" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç cevapladı: Kayyum atamaları devam edecek mi?

Hakkari Belediyesi’ne kayyum atanması sonrası konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Kayyum atamaları devam edecek mi?' sorusunu cevapladı.

Gezi Davası dosyaları Adalet Bakanlığı’na yollandı

Osman Kavala’nın avukatlarının başvurusu sonrası ilgili dosyalar incelenmek üzere Adalet Bakanlığı’na yollandı. Dosyaların Erdoğan-Özel görüşmesinden öncesine denk gelmesi ise dikkat çekti.

Kütahya’da okul inşaatında göçük: İşçiler beton kalıbın altında kaldı

Kütahya’da okul inşaatına beton dökülürken göçük meydana geldi. İnşaatta bulunan işçilerden 5’i yaralandı.

İYİ Parti'den Akşener'e çağrı: Erdoğan'la görüşmesinin içeriğini izah etmek zorunda

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin içeriğini kamuoyu ile paylaşması yönünde çağrı yaptı.

İddia: Erdoğan, ‘TBB seçimlerinde İmamoğlu’na oy veren AK Partili belediye başkanlarını bulun’ talimatı verdi

Türkiye Belediyeler Birliği  (TBB) seçimlerinde AK Partili bazı belediye başkanlarının CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’na oy verdiği ortaya çıkmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın o isimlerin bulunmasını istediği öne sürüldü.

İran'ın 9'uncu Cumhurbaşkanı seçilen Mesud Pezeşkiyan kimdir? İran'ın 9'uncu Cumhurbaşkanı seçilen Mesud Pezeşkiyan kimdir?

PTT'den kargo ücretlerine yüzde 40 zam

PTT, Şubat ayındaki yüzde 55'lik zammın ardından, kargo ücretlerine yüzde 40 oranında bir zam daha yaptı.

Cumartesi Anneleri’nin beraat talebi reddedildi, duruşma Ekim ayına ertelendi

Cumartesi Anneleri'ne 950. haftada düzenlenen eylem nedeniyle ‘Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’na Muhalefet’ suçundan açılan davanın ikinci duruşması görüldü. Mahkeme beraat talebini reddetti, duruşma Ekim ayına ertelendi.

Muhabir: Betül Vural