Türkiye, UAD'de İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahillik bildirimini sundu

Türkiye, Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail aleyhindeki soykırım davasına müdahillik beyanını, Divan'a sundu.

Narin'in amcasının aracındaki iki genç sır oldu Narin'in amcasının aracındaki iki genç sır oldu

Halil Falyalı cinayeti davasında karar

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kumarhane işleten Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş’ın öldürülmesine ilişkin davada karar verildi.

İPA: Türkiye yolsuzlukla mücadelede 180 ülke arasında 115. sırada

İstanbul Planlama Ajansı, Türkiye'nin Şeffaflık Karnesi Raporu'nu yayımladı. İPA Başkanı Dr. Buğra Gökce, “Hukukun üstünlüğü açısından Türkiye tüm ülkelerin yüzde 65’inden daha olumsuz bir noktada” dedi.

IMEI kayıt ücreti yüzde 45 zamla 50 bin liraya dayandı

Yurt dışından getirilen akıllı telefonların IMEI kayıt ücretine yüzde 45 zam bekleniyor. Gelecek olan zamla birlikte 2025 yılında IMEI kayıt ücreti 45 bin 953 TL olacak.

Kira kontratları e-Devlet üzerinden yapılabilecek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "e-Devlet Kapısı kullanıcıları kira kontratlarını yıl sonuna kadar e-Devlet Kapısı üzerinden yapabilecekler" dedi.

'10 Manşette Bugün' | 6 Ağustos 2024 '10 Manşette Bugün' | 6 Ağustos 2024

MEB’den ‘yaz tatili kısalıyor’ haberine yalanlama

Milli Eğitim Bakanlığı, ‘yaz tatili kısalıyor’ haberini yalanladı.

TÜİK’ten enflasyon eleştirilerine yanıt

TÜİK, enflasyon hesaplamasına dair eleştirilere yanıt verdi. Açıklamada "Tartışmalar fiyatların yayımlanmaması kararının ne denli isabetli bir karar olduğunu ortaya koymuştur" ifadeleri kullanıldı.

Kulis: Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile görüşmek için aracı gönderdi

Korkusuz yazarı Can Ataklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 31 Mart seçimlerinin ardından eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için aracı gönderdiğini iddia etti.

Kerem Kınık'ın kızının karıştığı kazayla ilgili davanın duruşma tarihi belli oldu

Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesi, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca kazaya karışan aracın sürücüsü Fatıma Zehra Kınık Demir hakkında, "taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma" suçlarından 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talebiyle düzenlenen iddianameyi kabul etti. Davanın ilk duruşması 30 Ekim'de yapılacak.

Anneannesini öldüren Abdüllatif Şener'in oğlu için ilk karar

Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi'nde gözetim altında tutulan eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener hakkında adli kontrol ve yurt dışı yasağı konuldu.

Muhabir: Şevval Dalgıç