Mehmet Şimşek’in imzasıyla yürürlüğe girdi: İşte yeni zam ve ücretler

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memur ve memur emeklilerine yapılacak olan zammı, kıdem tazminatı tavanını, sözleşmeli personel ve maaş farklarının hesaplanmasına ilişkin kararı imzaladı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti: Gazetecilerin MHP'li yöneticiler tarafından tehdit edilmesi suçtur

Sinan Ateş cinayeti ve davasıyla ilgili haber yapan meslektaşlarımızın MHP yöneticileri tarafından düzenli tehdit edilmesi suçtur.”

Hakime, liseli stajyerine cinsel saldırıdan dava

Adana'da 4'üncü Çocuk Mahkemesi'nde görev yapan hakim A.E. (36) hakkında, yanında staj yapan Adalet Bölümü öğrencisi liseli B.I. (18) adlı kıza da bulunduğu suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Rojin Kabaiş’ten 9 gündür haber alınamıyor: Aramalar Van Gölü'nde yoğunlaştı Rojin Kabaiş’ten 9 gündür haber alınamıyor: Aramalar Van Gölü'nde yoğunlaştı

Yeniden yargılanma talebi reddedilen Osman Kavala’dan yazılı açıklama

Yeniden yargılanma talebi reddedilen Gezi davası tutuklusu Osman Kavala yazılı açıklama yaptı. Kavala, “keyfi cezalandırmanın bir süre daha devam edeceğini göstermektedir" dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısından gazetecilere ‘kurşun’ göndermeli tehdit

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Burak Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı ‘kurşun’ göndermeli paylaşımlar Sinan Ateş davasını takip eden gazetecileri tehdit etti.

'10 Manşette Bugün' | 5 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 5 Temmuz 2024

Türkiye yarı final bileti için Hollanda karşısında: İşte muhtemel 11'ler

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında bugün Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı

Savcılık, Seçil Erzan’ın Denizbank şube yöneticileri hakkında ileri sürdüğü suçlamaların yasal unsurların oluşmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.

AK Parti kanun teklifini TBMM’ye sundu: Çift maaşa sınır mı geliyor?

Tasarruf tedbirleriyle ilgili kanun teklifini meclise sunan AK Parti, kamu kaynaklarının aktif ve verimli kullanılması için ‘kamuda çifte maaşa sınır’ başta olmak üzere birçok alanda ciddi önlemler almaya hazırlanıyor.

İran'da reformist Mesud Pezeşkiyan, cumhurbaşkanı seçimini kazandı

İran'da reformist Tebriz Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Mesud Pezeşkiyan, 14'üncü dönem cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda oyların yüzde 53,7'sini alarak ülkenin 9'uncu Cumhurbaşkanı oldu.

Sisi ve Esed, İsrail saldırıları altındaki Gazze Şeridi'ndeki son durumu görüştü

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile Suriye'deki rejimin lideri Beşşar Esed, İsrail saldırıları altındaki Gazze Şeridi'ni ve bölgede tırmanan tansiyonun oluşturduğu tehlikeyi görüştü.

Muhabir: Şevval Dalgıç