YSK, 31 Mart yerel seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart yerel seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı.

28 Şubat Davası ertelendi

28 Şubat Davası, 9 Eylül'e ertelendi.

İYİ Parti’nin yeni grup başkanvekilleri belli oldu

İYİ Parti'nin yeni grup başkanvekilleri Buğra Kavuncu ve Turhan Çömez oldu.

Erdoğan: İsrail'i ateşkese zorlamak maksadıyla baskının dozunu sürekli artırıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail yönetimini ateşkese zorlamak maksadıyla diplomasi ve ticaret boyutunda baskının dozunu sürekli artırıyoruz" dedi.

Benzin ve motorine indirim

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş ve dolar/TL kurundaki gerileme nedeniyle, salı gecesi itibarıyla benzine ve motorine 1.5 TL'lik indirim yapılacak.

'10 Manşette Bugün' | 5 Mayıs 2024 '10 Manşette Bugün' | 5 Mayıs 2024

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapanlara 61 milyon lira ceza

Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere 61 milyon 66 bin 431 lira idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

Kadın cinayetleri raporu: Nisan ayında 32 kadın öldürüldü

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun verilerine göre Nisan ayında en az 32 kadın öldürüldü, 13 kadın ise şüpheli şekilde öldü.

Özgür Özel, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü

Silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, "Benim ifademde siyasi isimler vardı. İfadem iddianamede yok. Sanki bir alacak-verecek meselesi gibi yazılmış bir iddianame var ortada" dedi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti: Gazetecilerin MHP'li yöneticiler tarafından tehdit edilmesi suçtur Türkiye Gazeteciler Cemiyeti: Gazetecilerin MHP'li yöneticiler tarafından tehdit edilmesi suçtur

Gaziantep'te minibüsle beton mikseri çarpıştı: 8 kişi hayatını kaybetti

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde minibüsle beton mikserinin çarpışması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.

6 yaşındaki çocuğa istismar davası 10 Haziran'a ertelendi

6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar davasında kararın İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatima Gümüşel’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sanık avukatlarının mazeretli şekilde katılmamaları nedeniyle 10 Haziran’a ertelendi.

Muhabir: Şevval Dalgıç