Bakan Uraloğlu: Instagram yetkilileriyle ciddi bir aşama kaydettik

Turistik Tatvan Treni uğurlama töreninde konuşan Uraloğlu, Instagram yetkilileriyle ciddi bir aşama kaydettiklerini belirterek, "Taleplerimiz karşılandığı anda, tam erişimi sağlayacağız" dedi.

MHP’li Meclis Üyesi, Seyhan Belediye Başkanı’nı tehdit etti

MHP'li Meclis Üyesi Şeyhmus Uçar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'i hedef alan açıklamalarda bulundu.

Metropoll anketi: AK Parti'nin oyları 2002’den bu yana en düşük seviyede

MetroPOLL Araştırma, vatandaşlara “Bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusunu yöneltti.

Mehmet Şimşek: Enflasyonu çok kötü bir vergi olarak görüyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonu düşürmede çok kararlı olduklarını söyledi. Enflasyonu çok kötü bir vergi olarak gördüklerini belirten Şimşek, “Özellikle sabit gelirliler açısından gelir dağılımını bozan makroekonomik sorun olarak görüyoruz, bizim programımızın özü dezenflasyon, kalıcı şekilde tek haneye düşürmek” dedi.

FED'den 4 yıl sonra ilk kez faiz indirimi kararı FED'den 4 yıl sonra ilk kez faiz indirimi kararı

5 soruda Türkiye'nin UAD'deki İsrail'e karşı soykırım davasına müdahillik başvurusu

Güney Afrika'nın Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail'e karşı açtığı soykırım davasına müdahil olacağını açıklayan Türkiye, davaya müdahil olmak için 7 Ağustos'ta Lahey'de dosya sunacak.

'10 Manşette Bugün' | 5 Ağustos 2024 '10 Manşette Bugün' | 5 Ağustos 2024

MHP'li Yönter ve Yalçın'dan Ayşe Ateş hakkında suç duyurusu

MHP Genel Başkan Yardımcıları İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Filenin Sultanları Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finale yükseldi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın çeyrek finalinde Çin'i 3-2 yenerek organizasyon tarihinde ilk kez yarı finale yükseldi.

İstanbul’da yaşamanın maliyeti asgari ücretin yaklaşık 4 katı oldu

İstanbul’da yaşamanın maliyeti temmuz ayında geçen yılın aynı ayına göre %71,40 arttı. İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) araştırmasına göre, İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 66.550 lira olarak hesaplandı.

Bakan Tunç duyurdu: Instagram ne zaman erişime açılacak?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Instagram'ın erişim engeline yönelik, "Sosyal medya şirketi BTK'nın kapatmaya gerekçe gösterdiği yayınları erişimden çıkarırsa sorun ortadan kalkar" dedi.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Yurt dışı alışveriş sınırı 30 Euro'ya düşürüldü

Yurt dışından alışveriş yapanlara yönelik yeni bir düzenleme geldi. Resmi Gazete'deki karara göre; yurt dışından sipariş edilen ürünlerin vergilerinde yüzde 66 ile yüzde 100 oranında artış yapıldı. Alışveriş limiti ise 30 Euro'ya indirildi.

Muhabir: Şevval Dalgıç