Ayşe Ateş’ten ‘ara karar’ tepkisi: 5 günlük kumpas tiyatrosu bugün sonlandı!

Ayşe Ateş, Sinan Ateş davasında 10 sanığın tahliye edildiği ara karara ilişkin konuştu. Ateş, “Sincan yerleşkesinde 5 gün boyunca sanıkların ve müdafilerin, siyasi bir cinayeti alacak-verecek davasına indirgeme çabalarına sahne olan basın yayın ve sosyal medya destekli kumpas tiyatrosu bugün sonlandı” dedi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan UEFA'ya 'Merih Demiral' tepkisi

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "UEFA tarafından A Milli Futbol Takımı oyuncumuz Merih Demiral’a iki maç müsabakalardan men cezası verilmesini esefle karşılıyoruz" denildi.

Erdoğan: Putin ile Beşşar Esed'e bir davetimiz olabilir

Kazakistan dönüşü uçakta gazetecilere açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bizim Sayın Putin'le Beşşar Esed'e bir davetimiz olabilir. Sayın Putin Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştirebilirse, bu yeni bir sürecin başlangıcı olabilir” dedi.

UEFA'dan Merih Demiral'a 2 maç ceza

UEFA, Avusturya maçında gol sevincini bozkurt işaretiyle yapan Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi.

Çaykur duyurdu: Çaya ne kadar zam geldi?

2024 ürünü yaş çay alım fiyatına destekleme hariç yüzde 50, destekleme dâhil yüzde 68 zam yapılmasının ardından Çaykur, kuru çay fiyatlarına ilk zammı gerçekleştirdi.

'10 Manşette Bugün' | 4 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 4 Temmuz 2024

DEM Parti'den Reşit Kibar'ın ailesine ziyaret DEM Parti'den Reşit Kibar'ın ailesine ziyaret

Ali Yerlikaya: Kayseri'deki olaylarla ilgili 13 kişi tutuklandı

İçişleri Ali Yerlikaya, 30 Haziran’da Kayseri’de meydana gelen olaylarda gözaltına alınan 855 kişiden 13’ünün tutuklandığını açıkladı.

Sinan Ateş davasında ara karar: 10 sanık tahliye edildi, duruşma ertelendi

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılandığı davada tutuklu 10 sanık tahliye edildi.

Kavala'nın kanun yararına yeniden yargılama talebine ret

Gezi Davası'nda ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan ve cezası onanan Osman Kavala'nın, 2 bin 439 gün sonra yapılan kanun yararına yeniden yargılama talebi mahkeme tarafından reddedildi.

Bakanlıktan '24 milyon liralık tuvalet tadilatı' açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Dikmen yerleşkesinde yapılan ’24 milyon liralık tuvalet tadilatı’ iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Bir sigara ve rakı grubuna daha zam geldi

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara ve rakı grubuna zam geldiğini duyurdu.

Muhabir: Şevval Dalgıç