Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadroları belli oldu!

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadrosu açıklandı.

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener'in duruşma tarihi belli oldu

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener hakkında, anneannesini öldürdüğü gerekçesiyle hazırlanan iddianame Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

11 kurşunla katledilen Nurcan Arslan cinayeti davasında sanığa iyi hal indirimi 11 kurşunla katledilen Nurcan Arslan cinayeti davasında sanığa iyi hal indirimi

İstanbul Valiliği açıkladı: Okul saatleri değişti!

İstanbul Valiliği, kentte 9 Eylül Pazartesi günü eğitim öğretimin 10.00-15.00 saatleri arasında yapılacağını bildirdi.

İPA: İstanbul’da yaşamanın maliyeti 70 bin liraya dayandı

İstanbul Planlama Ajansı'nın yayımladığı verilere göre, geçen yılın ağustos ayına göre ise yüzde 61,84 oranında arttı. Ağustos ayında İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti geçtiğimiz aya göre 2 bin 383 lira artarak 68 bin 933 lira oldu.

MSB: Yemin görüntülerinde 'kusuru' olan personelle ilgili işlem yapılacak

Milli Savunma Bakanlığı, Kara Harp Okulu'ndaki yemin töreninin ardından 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı atan teğmenlerle ilgili açıklama yaptı.

'10 Manşette Bugün' | 4 Eylül 2024 '10 Manşette Bugün' | 4 Eylül 2024

Orta Vadeli Program: Enflasyon hedefleri yükseldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2025-2027 dönemini içeren Orta Vadeli Program'ı (OVP) açıkladı. Toplantıda, 2024 enflasyon hedefi yüzde 41,5’e revize edildi. Geçen yıl 15,2 olarak belirlenen 2025 enflasyonu ise yüzde 17,5’e yükseltildi. 2026 için yüzde 8,5 olan hedef, yüzde 9,7’ye çıkarıldı.

Narin’i arama çalışmalarında son durum: Özel ekip 12 dakikalık sırrı araştırıyor

Diyarbakır’da Narini arama çalışmaları 16’ıncı gününde devam ediyor. Kayıp Narin bulundu mu? İşte detaylar..

AYM, sokak hayvanlarıyla ilgili incelemesini tamamladı; iptal talebi esastan görüşülecek

Anayasa Mahkemesi (AYM), sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un bazı hükümlerinin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle açılan davada ilk incelemesini tamamlayarak, davanın daha sonra belirlenecek bir günde esastan görüşülmesine hükmetti.

KYK yurt sonuçları açıklandı

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği KYK yurt sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sonuçlara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. GSB yurt kayıt işlemleri 7 Eylül Cumartesi günü sona erecek.

Dilan ve Engin Polat davasında savcı mütalaa verdi

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davaya bugün de devam edildi.

Muhabir: Şevval Dalgıç