Fatih Terim'in yardımcısının eşi Nur Erkasap nasıl dolandırıldığını anlattı

Fon dolandırıcılığında Seçil Erzan'a 450 bin dolar veren Fatih Terim'in yardımcısı Müfit Erkasap'ın eşi Nur Erkasap açıklamalarda bulundu. Erkasap, dolandırıldığını Erzan’ın telefonunun kapalı olduğu gün anladığını belirtti. Erkasap, dolandırıldığını anladıktan sonra yaşadığı hayal kırıklığından da bahsederken, muhatap aldığı kişinin banka müdürü olması sebebiyle güven duyduğunu ve bütün birikimlerini bankada tek seferde elden teslim ettiğini söyledi.

Enflasyon rakamları belli oldu: En düşük memur ve emekli maaşı ne kadar olacak?

TUİK’in açıkladığı kasım ayı enflasyon verilerine göre, tüketici enflasyonu, temmuz-kasım aylarını kapsayan 5 aylık dönemde yüzde 33.66 olarak gerçekleşti. Bu veriler ışığında, memur, emekli ve asgari ücretlinin yılbaşında alacağı zam ile enflasyon farkı da netleşmeye başladı.

Gözyaşlarına hakim olmayan Naci Görür, 18 il için deprem uyarısı yaptı

KAFA TV'de yayınlanan programa konuk olan Prof. Dr. Naci Görür, içinden fay hattı geçen 18 ili tek tek açıkladı. Ayrıca Görür, Kahramanmaraş depremi zamanı yaşadığı bir anıyı da gözyaşları içinde anlattı.

Ogün Samast yarın hakim karşısına çıkacak

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 19 Ocak 2007’de silahlı saldırıyla öldüren Ogün Samast tahliyesinin ardından yarın hakim karşısına çıkacak.

Fatih Terim'in avukatları: Fatih Terim Fonu diye bir tespit, belge bulunmamaktadır

Aralarında futbolcularında bulunduğu 18 kişinin milyonlarca dolar dolandırılması olayında adı geçen ünlü teknik direktör Fatih Terim'in avukatları konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Son bir yılda 12 milyon 591 bin yeni icra dosyası açıldı

CHP Milletvekili Ahmet Vehbi Bakıroğlu, son bir yılda icra mahkemelerinde 12 Milyon 591 bin yeni icra dosyasının açıldığını söyledi. Geçen yılın aynı döneminde ise bu sayı 7 milyon 816 bindi.

Bakan Yerlikaya'dan İstanbul adaylığı iddiasına yanıt

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

Yeniden yargılanma talebi reddedilen Osman Kavala’dan yazılı açıklama Yeniden yargılanma talebi reddedilen Osman Kavala’dan yazılı açıklama

Özgür Özel’den İYİ Parti'nin ‘ret’ kararına ilişkin açıklama: Eski dosttan düşman olmaz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimde iş birliği teklifini reddeden İYİ Parti'nin kararına ilişkin, “Bütün örgütümüzden talebimiz şudur; eski dosttan düşman olmaz. İYİ Parti ile bir sıkıntımız olduğunu düşünmeyin. Bundan sonra ittifak arayışımızı toplumsal tabana yayacağız. Bütün milletimizle ittifak yapacağız” dedi.

İsrail ordusu, Hamas'ın 500 tünelinin imha edildiğini duyurdu

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) brifinginde Yarbay Richard Hecht, "Şu ana kadar 800'den fazla tünel kuyusunun yerini tespit ettik ve bunlardan 500'ünü imha ettik" dedi.

BM: 2024 sonunda zorla yerinden edilenlerin sayısının 130 milyonu aşması bekleniyor

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK), 2024 sonuna kadar zorla yerinden edilen veya tabiiyetsiz kalan kişi sayısının 130 milyonu aşmasının öngörüldüğünü bildirdi.

Editör: Deniz Dalgıç