Bakan Yerlikaya duyurdu: 729 bin Suriyeli beyan ettiği adreste yaşamıyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'deki düzenli göçmen sayısının 4 milyon 437 bin olduğunu belirtti. Yerlikaya, yabancıların adres beyanlarında oturup oturulmadığını araştırdıklarını ifade ederek, "3 milyon 103 bin Suriyelinin 729 bininin adresinde bulunmadığını gördük" dedi.

İzmir'de sokakta bir kadını taciz eden motosikletli kurye gözaltına alındı İzmir'de sokakta bir kadını taciz eden motosikletli kurye gözaltına alındı

Erdoğan'dan Instagram açıklaması: Dijital faşizmle karşı karşıyayız

Instagram'a erişim engeli getirilmesine ilişkin açıklama yapan Erdoğan, "Hükümet olarak bizim kimsenin özgürlüğüyle herhangi bir sorunumuz yok. Ne yaptıysak daima hukuk ve demokrasi zemininde yaptık. Şimdi de amacımız anayasamızın verdiği imkanlar dahilinde insanımızın hakkını korumaktır. Türkiye'nin talepleri karşılanırsa mesele zaten kendiliğinden yoluna girecektir" dedi.

Bahçeli’den ‘Kudüs Paktı’ önerisi

Ortadoğu’da barış ve huzuru sürdürebilir kılacak adımların süratle atılması gerektiğine işaret eden Bahçeli, "Türkiye, Suriye, Irak, Mısır başta olmak üzere bölge ülkelerinin içinde olduğu bir “Kudüs Paktı” kurulmalıdır" ifadelerini kullandı.

Eski Kızılay başkanı Kınık'ın kızına taksirle adam öldürme suçundan dava

İstanbul Beykoz'da geçen ay aracıyla kaza yaparak 16 yaşındaki motosikletli gencin ölümüne sebep olan eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'a dava açıldı.

Can Atalay: Vekilliğimin yeniden tanınmasını bekliyorum

Gezi davası tutuklusu Can Atalay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada vekilliğinin yeniden tanınmasını beklediğini belirtti.

'10 Manşette Bugün' | 4 Ağustos 2024 '10 Manşette Bugün' | 4 Ağustos 2024

Instagram kabine toplantısı sonrası açılacak

Üç gündür kapalı bulunan sosyal medya platformu Instagram’ın kabine toplantısı sonrası açılacağı iddia edildi.

Özgür Özel’den müfredat tepkisi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "AK Parti'nin bu zamana kadar en çok değiştirdiği iki bakanlık Kültür Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı. Her gelen bakan bir reform yapıyor" dedi.

TÜİK temmuz ayı enflasyon rakamlarını açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) temmuz ayı enflasyon verilerine göre; Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 61,78, aylık yüzde 3,23 arttı.

Ağustos ayı kira zam oranı belli oldu

Enflasyon rakamlarının belli olmasıyla birlikte ağustos ayı kira zam oranı belirlendi.

ENAG temmuz ayı enflasyonunu açıkladı

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) verilerine göre; aylık enflasyon yüzde 5,91 yıllık enflasyon ise yüzde 100,88 oldu.

Muhabir: Şevval Dalgıç