Merkez Bankası rezervleri geriledi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) toplam rezervleri, 28 Haziran haftasında bir önceki haftaya göre 4 milyar 712 milyon dolar azalarak 142 milyar 910 milyon dolara geriledi.

AKOM saat vererek, İstanbul için şiddetli yağış uyarısında bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul için şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Kızına şiddet uygulayan Deniz Akkaya hakkında hapis istemi

Eski manken Deniz Akkaya hakkında kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla başlatılan soruşturma tamamlandı. Düzenlenen iddianamede, Akkaya hakkında 'Altsoya karşı silahla kasten yaralama' suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapsi istenirken, savcılık kızına fırlattığı termosu silah saydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan milli maç için Almanya'ya gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00'de oynanacak EURO 2024 Türkiye-Hollanda çeyrek final maçını izlemek için Almanya'ya gidecek.

Özel ve Özdağ'dan 'bozkurt işareti' açıklaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, UEFA'nın milli futbolcu Merih Demiral hakkındaki disiplin soruşturmasına ilişkin konuştu.

'10 Manşette Bugün' | 3 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 3 Temmuz 2024

Ayşe Ateş: Ölüm talimatını Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter verdi

Uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Sinan Ateş davasının dördüncü celsesinde ifade veren eşi Ayşe Ateş, Sinan Ateş'in kendisine "İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın beni öldürtmek için Olcay Kılavuz’a ve Ahmet Yiğit Yıldırım’a talimat vermiş. Kiralık katil arıyorlarmış" dediğini söyledi.

İkinci mezuniyet kıyafeti vakası: Üniversiteden öğrencilere ‘topuklu ayakkabı’ yasağı İkinci mezuniyet kıyafeti vakası: Üniversiteden öğrencilere ‘topuklu ayakkabı’ yasağı

Özgür Özel: Bu milletin vicdanı bu cinayetin aydınlanmasına kim mani oluyorsa onu tarihe gömecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sinan Ateş davasının 4. gününde duruşmayı takip ediyor. Özel, "Bu mızrak, bu çuvala artık sığmaz. Bu milletin vicdanı bu cinayetin aydınlanmasına kim mani oluyorsa onu tarihe gömecek. Bu cinayeti azmettiren ve işin içinde suç örgütleriyle temas eden çürükleri ayıramazsanız bu çürümüşlük hepinize sirayet ediyor" dedi.

Hollanda-Türkiye maçının hakemi belli oldu

EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda-Türkiye maçının hakemi Fransız Clement Turpin oldu.

Bursa'da, Suriyelilere yönelik saldırılarda 13 tutuklama

Kayseri’de Suriye uyruklu şüphelinin akrabası olan 7 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen olayı Bursa’da protesto ederken Suriyelilerin iş yerleri ile araçlarına zarar veren ve sosyal medya üzerinden provokasyon amaçlı mesaj paylaşan 60 şüpheliden 13'ü tutuklandı.

Almanya, Türkiye Büyükelçisi'ni Dışişleri'ne çağırdı

Türkiye'nin Almanya Büyükelçisi'ni dün Dışişleri'ne çağırmasının ardından, bugün de Almanya Dışişleri Bakanlığı'nın Türkiye Büyükelçisi'ni çağırdığı açıklandı.

Muhabir: Şevval Dalgıç