Somali'de bombalı saldırıda biri Türk vatandaşı 2 yardım çalışanı hayatını kaybetti

Somali'de yol kenarına döşenen bombanın insani yardım görevlilerini taşıyan bir aracın geçişi sırada infilak etmesi sonucu biri Türk vatandaşı, 2 kişi hayatını kaybetti.

Kadir İnanır hastaneden taburcu edildi

74 yaşındaki ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sona erdi. Rehabilitasyon süreci devam edecek olan sanatçı, bugün hastaneden taburcu oldu.

'10 Manşette Bugün' | 3 Nisan 2024 '10 Manşette Bugün' | 3 Nisan 2024

Özgür Özel, Erdoğan’ı arayacak: Birinci partiysek bana düşer

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen bayram kendisini aramadığını belirterek, "Geçen bayram o birinci partiydi ben seçim başarısı elde etmiştim. Onun araması münasip olurdu beni aramadı diye ben partilerinde beni arayan en üst rütbedeki kişiyi aramıştım. Şimdi biz birinci partiysek şimdi Sayın Cumhurbaşkanını aramak bana düşer" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'ndan hükümete birlikte çalışalım çağrısı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarının ardından çalışanlarıyla Saraçhane'de mazbata törenine katıldı. İmamoğlu, hükümete birlikte çalışalım çağrısı yaptı.

Ankara’daki Hurdacılar Sitesi yangınıyla ilgili 5 gözaltı

Ankara'da dün Hurdacılar Sitesi'nde ortaya çıkan parlamaların nedeni henüz değerlendirildi ve görgü tanığı tarafından teşhis edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Dilan ve Engin Polat'ın tutukluluklarının devamına karar verildi

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanığın tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme kararda sanıkların kaçma şüphesi olduğunu belirtti.

Ehliyet almak isteyenler dikkat: Sınavda değişiklik hazırlığı! Ehliyet almak isteyenler dikkat: Sınavda değişiklik hazırlığı!

Van eylemlerinde 340 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van merkezli 14 ilde düzenlenen "Bozdoğan-20" operasyonlarında "kanunsuz" sokak eylemlerini gerekçe göstererek 340 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

CHP, DEM Partili adayın memnu haklarının incelenmesi için başvuran kişiyi ihraç etti

Van'ın Saray ilçesinde, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinden (DEM Parti) belediye başkanı seçilen Davut Acar'ın "mazbatasının iptal edilmesi" için başvuru yapan CHP İlçe Başkan Vekili Yasin Arslan, "kesin ihraç talebi" ile partisinin İl Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

İsias Oteli davasında tutuklu 5 sanıktan 2'si tahliye edildi

Adıyaman'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde yıkılan ve 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Oteli'ne ilişkin davada yargılanan 5 tutuklu sanıktan 2'si tahliye edildi.

HSK’dan Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesi’ne ‘Abdullah Zeydanincelemesi

HSK, Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının iadesi kararını veren Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesi hakkında inceleme başlattı.

Muhabir: Selim Ercan