Bakan Tekin, öğretmen ataması için 6 Mayıs'ı işaret etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Muhtemelen pazartesi günü hem atanacak öğretmen sayısı hem de branş bazında kontenjan dağılımları açıklanmış olur" dedi.

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5’i jandarma personeli 7 yaralı Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5’i jandarma personeli 7 yaralı

EPDK, aynı tür akaryakıtlar için tek fiyat uygulanmasına karar verdi

Akaryakıt istasyonlarında yapılan satışlarda, farklılaştırılmış olsun veya olmasın aynı tür akaryakıtlar için fiyat farkı uygulanmayacak.

Edanur Gezer'in ölümüyle ilgili 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan çukura düşürek boğulmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada 4 gözaltı kararı verildi.

Gökçen'den İstanbul Valisi Gül'e 'Devlet yarına bırakır ama yanına bırakmaz' sözlerine tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, İstanbul Valisi Davut Gül’ün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ve sonrasındaki gözaltılara ilişkin ‘Devlet yarına bırakır ama yanına bırakmaz’ sözlerinin kanunsuz emrin itirafı niteliğinde olduğunu belirterek "Bizler, 1 Mayısları Taksim’de barış içinde kutlamak ve emek için mücadelemizi tüm kararlılığımızla sürdüreceğiz" dedi.

İçişleri Bakanlığı'ndan tasarruf tedbiri: Ali Yerlikaya ve yardımcılarının araç ve koruma sayıları azaltıldı

İçişleri Bakanlığı 'kamuda tasarruf' tedbirleri kapsamında, Bakan Ali Yerlikaya ve yardımcılarının araç ve koruma sayılarının azaltıldığını duyurdu.

'10 Manşette Bugün' | 3 Mayıs 2024 '10 Manşette Bugün' | 3 Mayıs 2024

Benzin ve motorine indirim

Pazartesi gece yarısı itibariyle motorine 1.20 TL, benzine ise 1.80 TL indirim bekleniyor.

Ekmeğe bir kez daha zam geliyor

Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, ekmek fiyatlarına zam gelebileceğini duyurdu.

SGK'nin geri ödeme listesine 81 ilaç daha eklendi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 79'u yerli üretim olmak üzere 81 ilacın daha Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) geri ödeme listesine alındığını bildirdi.

İliç'te toprak altında kalan 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İliç'te maden ocağında toprak altında kalan 2 işçinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi.

Selahattin Demirtaş'a 'hedef gösterme' davasında beraat

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında dönemin Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman'ı hedef gösterdiği iddiasıyla verilen 2 yıl 6 ay hapis cezası kaldırıldı.

Muhabir: Şevval Dalgıç