Bakan Şimşek: Mart'tan itibaren enflasyon trende oturacaktır

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyon ile ilgili, "Mart'tan itibaren enflasyon trende oturacaktır. Ama yıllık enflasyon yüksek kalacak" dedi. Ek vergi ile ilgili "Sürpriz yapmayacağız" diyen Şimşek, "KDV, gelir vergisi, kurumlar vergisi genel oranlarında artış olmayacak" dedi.

BBP Genel Başkanı Destici trafik kazası geçirdi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı, Tokat'ın Reşadiye ilçesine 15 km kala kaza yaptı. Kazada 4 kişi yaralanırken BBP Genel Başkanı Destici'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Düzce'de çöp konteynerinde eti sıyrılmış at kemikleri bulundu

Düzce'de çöp konteyneri içinde etleri sıyrılmış at kemikleri bulundu. Polis, kemikleri koyanların tespiti için çalışma başlattı.

İmamoğlu: Yapılan haksızlığa karşı bizim pırlanta gibi gençlerimizin gücü yerinde olsun İmamoğlu: Yapılan haksızlığa karşı bizim pırlanta gibi gençlerimizin gücü yerinde olsun

İstanbul Ataşehir'de yakıt tankerinde patlama: 1 ölü, 3 yaralı

Ataşehir'de yakıt tankerinde kaynak yapılırken meydana gelen patlamada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

TÜİK şubat ayı enflasyon rakamlarını açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) şubat ayı verilerine göre; Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 67,07, aylık yüzde 4,53 arttı.

‘Yeniden Refah adayları seçim öncesi çekilecek’ iddiasına yalanlama

Eski AK Partili milletvekili ve yazar Resul Tosun’un 'Yeniden Refah adayları seçim öncesi çekilecek’ iddiasını Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz yalanladı.

Enflasyon rakamları açıklandı: Kira zam oranı ne kadar oldu?

TÜİK, şubat ayının enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre; mart ayında iş yerlerinde uygulanabilecek tavan zam oranı yüzde 55,91 oldu.

Tatvan Belediye Başkan Yardımcısına silahlı saldırı

Bitlis'te Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen silahlı saldırıya uğradı. Bacağından vurulan Ökmen, Tatvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

ENAG enflasyon rakamlarını açıkladı

Enflasyon Araştırma Grubu'nun (ENAG) şubat ayına ilişkin enflasyon verileri açıklandı. ENAG'a göre şubatta aylık 4,32 olarak ölçülen enflasyonda son 12 aylık artış yüzde 121,98 olarak gerçekleşti.

Dolar/TL kuru rekor kırdı

Dolar kuru bu sabah 31,70 liraya yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı. Euro ise 34,46 liraya ulaştı. Sterlin ise ilk kez 40 lirayı görerek rekor kırdı.

Muhabir: Şevval Dalgıç